נשמן את בסיס התבנית בשמן קנולה , עליו נשים נייר אפייה בקוטר התבנית.
נרסס שוב עם התרסיס על הבסיס ועל הדפנות. נפזר על הדפנות מעט קמח. שמים במקפיא עד סעיף 8.
בקערה מערבבים עם מטרפה את הקמח, מלח, הסודה, אבקת האפייה, הציפורן והקינמון.
במיקסר מערבבים את השמן והסוכר כ-5 דקות ללא התערבות. לאיחוד.
לאחר מכן מוסיפים את הביצים. מערבבים לאיחוד.
מוסיפים את החומרים שבקערה. מערבבים על מהירות איטית לאיחוד.
מוסיפים את האגוזים והגזר. מערבבים לאיחוד.
מעבירים את הבלילה לתבנית המשומנת. הלקקן יעזור לנו להעביר את כל הבלילה.