מכינים קצפת/ קרם גבינה או כל קרם לבן אחר. ראו מתכונים באתר. בקטגוריית ציפויים.
לוקחים צנטר כוכב.
פותחים את שקית הזילוף ממקמים את הצנטר בקצה.
מתכננים היכן על השקית יהיו 4 קווים פנימיים מקבילים בהם תרצו להעביר את הפסים. מרטיבים את המכחול בצבע מצבע המאכל. וצובעים קו חזק לאורך פנים השקית. מהצנטר עד כמעט סוף השקית. לאורכה של שקית הזילוף.
מנקים עם מים את המכחול. ובמרווח יוצרים את הקו הבא וכן הלאה.
לאחר מכן, מעבירים עם כף גדולה את הקצפת/קרם/מרנג וכדומה לשקית, עם המספרים חותכים את קצה השקית כדי שהקצפת תוכל לעבור דרך הצנטר ולא גבוה מידי כדי שהצנטר לא יפול דרך השקית... ומתחילים להזליף כוכבים צבעונים על העוגה/קאפקייקס או כל קינוח אחר.
איך עושים זאת? מעמידים את השקית זילוף כסנטימטר מעל הקינוח ומתחילים לסחוט את השקית בלי לזוז ומרימים מיד שמגיעים לגובה הרצוי.