נשים את פרוסות החזה בקערה גדולה. נפזר מלח ופלפל ונעסה עם הידיים. נשים בצד ל כ-15 שעה. שהטעמים יספגו.
מחממים מעט שמן בסיר, נוסיף את החזה עוף, נערבב יחד עד שהעוף נסגר בטיגון משני צדדיו. נוציא בעזרת מלקחיים מהסיר ונשים בצד בקערה.
באותו סיר נטגן על אש בינונית-נמוכה את הבצל עד שיזהיב מעט. לאחר מכן מוסיפים את הפטריות. מערבבים יחד עד שהפטריות מטגנות מעט.
מתבלים מלח פלפל, אבקת מרק, רבע כוס מים. מערבבים יחד.
אם רוצים להוסיף ירק כלשהו שאתם אוהבים- זה הזמן: גזר. ברוקולי, כרובית. תרמילי שעועית, שום וכו' - לא חובה - מערבבים יחד.
מחזירים את החזה עוף לסיר. מערבבים בתנועות גדולות שהכל יתערבב יחד. מנמיכים אש.
סוגרים סיר לכ-35 דקות - בסיר ברזל ניתן גם יותר .
מידי פעם בודקים את יש נוזלים. במידה ואין - מוסיפים מעט מים.
מידי פעם לפתוח את הסיר ולערבב בתנועות גדולות.
במידה- ויש יותר מידי נוזלים בסיום הבישול. לשפוך נוזלים מהסיר לקערה , לשים לב שלא יותר מידי, מרקם הנוזל מאוד טעים ומוסיף. לכן לשפוך בקערה ואם הסרתם יותר מידי אפשר להחזיר.