מתכון עוגיות שיבולת שועל עם דבש ושומשום

עוגיות שיבולת שועל עם דבש ושומשום

דירוג  

  הוסף למועדפים

תיאור המתכון:

סגולות השיבולת שועל ידועות לכל. לפניכם מתכון לעוגיות טעימות, יפות ובריאות במיוחד.

קטגוריה:  עוגיות

תת-קטגוריה:  פרווה

רמת קושי: קל

סוג מתכון: פרווה

זמן הכנה כולל: 50 דקות

מספר סועדים: 12+ 

כלים:

  • כ- 3 תבניות אפייה ועליהם נייר אפייה 
  • מיקסר וו גיטרה.
  • מרית.

מרכיבים:
  • 2 כוסות סובין שיבולת שועל (קוואקר).
  • 1 כוס קמח לכל מטרה - מנופה.
  • 1 כוס סוכר חום/ דמררה.
  • 1 כפית שטוחה אבקת אפייה.
  • 80 גרם שומשום רגיל / שחור או גם וגם.
  • 1 כוס שמן קנולה/תירס.
  • 1 כף דבש.
  • 1 ביצה L.

הוראות הכנה:
  1. מחממים תנור ל 180 מ"צ טורבו.
  2. הכניסו למיקסר את הקמח ואת השיבולת שועל והסוכר ואבקת האפייה ערבבו יחד על מהירות איטית.
  3. הכניסו את כל יתר המרכיבים וערבבו.
  4. עם ידיים רטובות צרו עיגול מהבלילה , העבירו לתבנית. שטחו את העיגול עם שורש כף היד. העוגיות מתרחבות מעט באפייה.
  5. אופים כ- 30 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות. נותנים להתקרר מעט בתבנית. מעבירים עם מרית לתבנית קירור, עד קירור מוחלט.
  6. מעבירים לקופסא אטומה בטמפרטורת החדר.


 נוצר על ידי: Admin 

בתאריך: 22/08/2018

     
תגובות והערות: (1)
SharonCohen
11/09/2018
5/5

מתכון בריא וטעים . תודה


עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
2 משתמשים סימנו 'כן'