עוגה פריכה מבפנים עם נגיעת שוקולד משובח בכל ביס המשולב עם המתיקות של הבננה והרצינות של החמאה המלוחה ועל כל אלה מגיח מידי פעם הקרנצ'יות של הבצק. עוגה טעימה טעימה. מי שלא הכיר עד היום את החמאה המלוחה או רק מרח אותה על הלחם זה הזמן להתענג על שימוש חדש שיכנס אליכם הישר ל'שמור במועדפים'. ניתן גם להכין קאפקייקס.
במיקסר על מהירות בינונית גבוה מערבבים: סוכר וחמאה כ-5 דקות.
מנמיכים מהירות ומוסיפים את הקמח ואבקת האפייה. מערבבים עד שיש מרקם קרמי .
חצי כוס מהבלילה הבצקית שמים בקערה בצד**.
במיקסר עם קערה אחרת ועם וו הקצפה , מערבבים את הביצים עם השמנת עד שנוצרת תערובת אורירית.
מאחדים את התערובות. מערבבים.
מוסיפים את הבננות והשוקולד. מערבבים מעט.
בעזרת לקקן מעבירים את הבלילה לתבנית.
על הבלילה מפזרים את התערובת ששמרנו בצד**. הבלילה היא בצקית ואתם מפזרים אותה על העוגה כרצונכם. כמו כן, ניתן להקפיא את הבצק ולגורר אותו על פומפייה ולפזר על הבלילה.
אופים 40 דקות או עד שקיסם יוצא נקי, העוגה משחימה ומתיצבת והדפנות מתרחקות מעט. מעבירים לרשת קירור.
המתכון מתאים גם להכנת קאפקייקס. זמן האפייה ישתנה ל 30 דקות או עד שקיסם יוצא נקי. מעבירים לרשת קירור. מלאו רק 3/4 מנג'ט.