מתכון זיגוג סוכר נוצץ

זיגוג סוכר נוצץ

דירוג  

  הוסף למועדפים

תיאור המתכון:

תערובת סוכר לקישוט נוצץ על עוגה או עוגייה. התערובת יוצרת מעטפת מתוקה ונוצצת.

קטגוריה:  ציפוים

תת-קטגוריה:  לעוגה או קאפקייק

רמת קושי: קל

סוג מתכון: חלבי

זמן הכנה כולל: 10 דקות

מספר סועדים: 3-4 

כלים:

קערה בינונית.
כף ערבוב.

מרכיבים:
  • 100 גרם אבקת סוכר - מנופה.
  • 4 כפות חלב. (או כל נוזל אחר, מים או מיץ)*.
  • 1 כפית תמצית וניל**.
  • 1/2 כוס סוכר לבן או סוכר צבעוני.
  • *התערובת ניתנת למריחה או לזילוף תלוי בסמיכות שלה. תוכלו לשלוט בסמיכות הרצויה על ידי כמות הנוזלים שתשימו.
  • **תוכלו לשנות את הטעם של התערובת בבחירת תמצית שונה. למשל: קינמון, שקדים, תפוז, אניס, קפה וכו'.

הוראות הכנה:
  1. ערבבו את כל החומרים בקערה עד שתווצר תערובת חלקה.
  2. תוכלו לשלוט בסמיכות הרצויה על ידי כמות הנוזלים שתשימו. הוסיפו עוד טיפת חלב אם יש צורך.
  3. צפו את העוגה או העוגייה בעודה חמה. על ידי מריחה או טיפטוף או גלגול צידי העוגיה, על התערובת.
  4. יש לזגג כאשר העוגה או העוגיות עדין חמות.
  5. **התערובת ניתנת למריחה או לזילוף תלוי בסמיכות שלה. תוכלו לשלוט בסמיכות הרצויה על ידי כמות הנוזלים שתשימו.
  6. **תוכלו לשנות את הטעם של התערובת בבחירת תמצית שונה. למשל: קינמון, שקדים, תפוז, אניס, קפה וכו'.


 נוצר על ידי: Admin 

בתאריך: 08/09/2018

     
תגובות והערות: (3)
10/06/2020
 גלית
0/5

בבקשה,מתכון לזיגוג עוגות שמרים מבריק ולא לבן. (כמו ברולדין)

24/10/2019
 ייסשף
5/5

שרון שלום רב, תודה על שאלתך. להשאיר בטמפרטורת החדר על נייר אפייה ולאחר מכן להעביר לקופסת העוגיות.

24/10/2019
 שרון
5/5

האם לשים במקרר להתקשות?


עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
4 משתמשים סימנו 'כן'