זיגוג סוכר נוצץ
תערובת סוכר לקישוט נוצץ על עוגה או עוגייה. התערובת יוצרת מעטפת מתוקה ונוצצת.
קטגוריה: ציפוים
תת-קטגוריה: לעוגה או קאפקייק
רמת קושי: קל
סוג מתכון: חלבי
זמן הכנה כולל: 10 דקות
מספר סועדים: 3-4
- 100 גרם אבקת סוכר - מנופה.
- 4 כפות חלב. (או כל נוזל אחר, מים או מיץ)*.
- 1 כפית תמצית וניל**.
- 1/2 כוס סוכר לבן או סוכר צבעוני.
- *התערובת ניתנת למריחה או לזילוף תלוי בסמיכות שלה. תוכלו לשלוט בסמיכות הרצויה על ידי כמות הנוזלים שתשימו.
- **תוכלו לשנות את הטעם של התערובת בבחירת תמצית שונה. למשל: קינמון, שקדים, תפוז, אניס, קפה וכו'.
- ערבבו את כל החומרים בקערה עד שתווצר תערובת חלקה.
- תוכלו לשלוט בסמיכות הרצויה על ידי כמות הנוזלים שתשימו. הוסיפו עוד טיפת חלב אם יש צורך.
- צפו את העוגה או העוגייה בעודה חמה. על ידי מריחה או טיפטוף או גלגול צידי העוגיה, על התערובת.
- יש לזגג כאשר העוגה או העוגיות עדין חמות.
- **התערובת ניתנת למריחה או לזילוף תלוי בסמיכות שלה. תוכלו לשלוט בסמיכות הרצויה על ידי כמות הנוזלים שתשימו.
- **תוכלו לשנות את הטעם של התערובת בבחירת תמצית שונה. למשל: קינמון, שקדים, תפוז, אניס, קפה וכו'.
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 08/09/2018