מתכון קרם חמאה - ללא ביצים

קרם חמאה - ללא ביצים

דירוג  

  הוסף למועדפים

תיאור המתכון:

יש המון מתכונים. הנה מתכון בסיסי. קל וטעים. קרם חמאה הוא ציפוי יציב שנשאר בטמפרטורת החדר זמן רב. מתאים לעוגות וקאפקייקס. ניתן להוסיף לו צבעי מאכל. ניתן להוסיף לו טעמים - תמצית וניל (קלאסי) , ליקר, אבקת קפה, מי ורדים , מיץ לימון, מיץ תפוז ועוד בהתאם לסוג העוגה.

קטגוריה:  ציפוים

תת-קטגוריה:  חמאה/מרגרינה

רמת קושי: קל

סוג מתכון: חלבי

זמן הכנה כולל: 15 דקות

מספר סועדים: 12+ 

כלים:

מיקסר וו הקצפה.
צבע מאכל (אופציונלי)

מרכיבים:
  • 100 גרם חמאה רכה, ללא תוספת מלח - לפרווה מרגרינה רכה.
  • 200 גרם אבקת סוכר.
  • 1-2 כפיות חלב/שמנת מתוקה - לפרווה מים.
  • 1-2 כפיות חלב/שמנת מתוקה - לפרווה מים.

הוראות הכנה:
  1. מערבבים את החמאה במיקסר למשך חמש דקות.
  2. מוסיפים את אבקת הסוכר כפית אחר כפית ב.זמן שהמקסר עובד.
  3. מוסיפים תמצית וניל.
  4. להוסיף חלב.
  5. רואים כי הכל מתערבב.
  6. אם רוצים להוסיף צבע מאכל - זה הזמן ולערבב שוב.
  7. אם רוצים קרם יותר סמיך להוסיף עוד חלב.


 נוצר על ידי: Admin 

בתאריך: 11/02/2018

     
תגובות והערות: (6)
21/07/2020
 הילה
0/5

מדוע כתוב פעמיים: 1-2 כפיות חלב/שמנת מתוקה - לפרווה מים ? מה הכמות הנכונה? תודה

19/05/2020
 ייסשף
5/5

ליאת שלום רב, כן. אפשר גם סוכר רגיל. אבל יש להקפיד שלא נותרו גרגירי סוכר בקרם. לערבב עד שהם יבלעו בקרם.

13/05/2020
 ליאת
5/5

אפשר סוכר ולא אבקת סוכר ?

Admin
18/03/2020
5/5

הילה שלום רב, תודה על שאלתך. ניתן לשים בין 1-2 כפיות. אף כמות אינה טעות. זה עניין של סמיכות, עדינה.

17/03/2020
 הדס
5/5

לאיזה גודל של עוגה הכמות הזה מספיקה?

NataliPesach
26/02/2018
5/5

הכנתי לקישוט. היה מושלם. תודה.


עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
6 משתמשים סימנו 'כן'