קרם חמאה - ללא ביצים
יש המון מתכונים. הנה מתכון בסיסי. קל וטעים. קרם חמאה הוא ציפוי יציב שנשאר בטמפרטורת החדר זמן רב. מתאים לעוגות וקאפקייקס. ניתן להוסיף לו צבעי מאכל. ניתן להוסיף לו טעמים - תמצית וניל (קלאסי) , ליקר, אבקת קפה, מי ורדים , מיץ לימון, מיץ תפוז ועוד בהתאם לסוג העוגה.
קטגוריה: ציפוים
תת-קטגוריה: חמאה/מרגרינה
רמת קושי: קל
סוג מתכון: חלבי
זמן הכנה כולל: 15 דקות
מספר סועדים: 12+
מיקסר וו הקצפה.
צבע מאכל (אופציונלי)
- 100 גרם חמאה רכה, ללא תוספת מלח - לפרווה מרגרינה רכה.
- 200 גרם אבקת סוכר.
- 1-2 כפיות חלב/1-2 כפיות שמנת מתוקה - לפרווה 1-2 כפיות מים.
- מערבבים את החמאה במיקסר למשך חמש דקות.
- מוסיפים את אבקת הסוכר כפית אחר כפית ב.זמן שהמקסר עובד.
- מוסיפים תמצית וניל.
- להוסיף חלב.
- רואים כי הכל מתערבב.
- אם רוצים להוסיף צבע מאכל - זה הזמן ולערבב שוב.
- אם רוצים קרם יותר סמיך להוסיף עוד חלב.
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 11/02/2018