אין כמו התוספת הזאת. קלה להכנה וטעימה. הולכת כמעט עם הכל. המתכון טריפוליטאי. יותר פשוט מלקנות מוכן.
קטגוריה:
תוספות
תת-קטגוריה:
דגן
רמת קושי: קל
סוג מתכון: פרווה
זמן הכנה כולל: 30 דקות
מספר סועדים: 9-10
כלים:
- סיר גדול עם מכסה
- כף עץ
- מגימיקס עם להב סכין.
- סטופר
מרכיבים:
- 1 ק"ג סולת
- 6.5 כוסות מים
- 3/4 כוס שמן
- 4 כפיות מלח או 4 כפיות אבקת מרק עוף
הוראות הכנה:
- מרתיחים בסיר את המים עם השמן והאבקה
- שהמים רותחים מוסיפים סולת מערבבים בכף עץ ומנמיכים אש.
- בוחשים היטב. מנמיכים אש. סוגרים עם מכסה.
- 25 דקות על השעון. לא נוגעים בסיר. לא פותחים לא בודקים.
- מיד לאחר 25 דקות מעבירים סולת לקערה מכסים במפית בד עד שהסולת מתקררת
- מעבירים למגימיקס. להב סכין. מכניסים כמות מתאימה ומעבירים מספר פולסים.
- 7. מוציאים ומקררים.
נוצר על ידי:
יעל רום
בתאריך: 13/02/2018