מתכון סלט עוף קלאסי

סלט עוף קלאסי

דירוג  

  הוסף למועדפים

תיאור המתכון:

ארוחת צהרים או ערב משביעה וציורית: סלט צבעוני ובין עליו ושורשיו פרוסות פרגיות עסיסיות, ברוטב חרדל רענן. מעדן.

קטגוריה:  עוף

תת-קטגוריה:  על הכיריים

רמת קושי: קל

סוג מתכון: בשרי

זמן הכנה כולל: 15 דקות

מספר סועדים: 2-3 

כלים:

  • מחבת.
  • 3 קערות- גדולה, בינונית, קטנה. 
  • כף. 
  • קערת הגשה.
  • כלי לרוטב.

מרכיבים:
  • לטיבול הפרגיות:
  • כפית מלח שולחן - או לפי הטעם.
  • 1/4 כפית פלפל שחור - או לפי הטעם.
  • לסלט:
  • 1/2 ראש כרוב קצוץ דק לרצועות- לבן או סגול או חצי חצי.
  • 3 גזרים בינונים מגוררים.
  • 1 סלק אדום. קצוץ דק לרצועות.
  • 1 קולורבי. קצוץ דק לרצועות.
  • **יש גם סלטים בשקיות בכל סופר- החתוכים דק, שניתן להשתמש בהם. *ניתן להכפיל כמויות בהתאם למספר האנשים.
  • לרוטב:
  • 4 כפות גדושות מיונז.
  • 2 כפיות שטוחות חרדל דיזון עם/בלי גרגירים.
  • 6 כפות שמן קנולה/ זית.
  • 4 כפות מיץ לימון סחוט.
  • למחבת
  • מעט שמן קנולה.

הוראות הכנה:
  1. מערבבים בקערה גדולה את כל מרכיבי הסלט.
  2. בקערה קטנה שמים את כל מרכיבי הרוטב. מערבבים.
  3. שמים בקערה בינונית את הפרגיות. מפזרים מעל מלח ופלפל שחור- מעסים עם הידיים.
  4. במחבת מטגנים את הפרגיות. מעבירים לקערה.
  5. שופכים את העוף על קערת הסלט. מערבבים.
  6. מזלפים חצי מכמות הרוטב על הסלט ומערבבים. את החצי הנותר שמים בכלי לרוטב, למי שירצה להוסיף לסלט העוף.
  7. מעבירים לקערת הגשה.
  8. מניחים במרכז השולחן עם כף או מלקחיים.


 נוצר על ידי: Admin 

בתאריך: 18/10/2018

     
תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'