מתכון עוגת גבינה חגיגית ומיוחדת

עוגת גבינה חגיגית ומיוחדת

דירוג  

  הוסף למועדפים

תיאור המתכון:

עוגת גבינה ליום הולדת או לארוע. קלה להכנה ומרשימה.

קטגוריה:  עוגות

תת-קטגוריה:  לימי הולדת/ מעוצבות

רמת קושי: קל

סוג מתכון: חלבי

זמן הכנה כולל: 5 שעות

מספר סועדים: 9-10 

כלים:

  • כלים:
  • תבנית 9 אינצ' /22 ס"מ.
  • מיקסר עם וו הקצפה.
  • קערה.

מרכיבים:
  • ישנם 3 שלבי הכנה. קלים
  • עבור הבסיס:
  • 250 גרם פירורים מעוגיות סנדוויץ בהירות עם וניל ביניהם.
  • 1.5 כפות סוכר
  • 45 גרם חמאה מומסת
  • 1/8 כפית תמצית וניל
  • 1.5 כפות סוכריות צבעונית לקישוט.
  • בשביל פירורי יום ההולדת ...
  • 180 גרם קמח רגיל (1 כוס).
  • 85 גרם חמאה מומסת
  • 1.5 כפות סוכר.
  • 1 כף סוכריות צבעונית לקישוט.
  • קורט מלח.
  • 1 כף מים.
  • עבור המילוי:
  • 200 מ"ל שמנת מתוקה
  • 500 גרם גבינת שמנת (אני בחרתי מסקרפונה אבל מה שתרצו עם אחוז שומן גבוה)
  • 100 גרם אבקת סוכר.
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 אינסטנט פודינג וניל (לא חובה)
  • אופציה: צבע/י מאכל.

הוראות הכנה:
  1. עבור בסיס עוגיות ביסקוויט : במעבד מזון עם להב פלדה מפוררים את עוגיות הסנדויץ' ועד שהם נראות כמו חול ומעבירים לקערה
  2. מערבבים טוב יחד.
  3. משמנים את תבנית האפייה. שמים נייר אפייה על התבנית האפייה .
  4. מהקערה מפזרים על בסיס התבנית ומהדקים בצורה אחידה.
  5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות צלזיוס ל20 דקות. מוציאים מהתנור עד קירור מוחלט.
  6. בשביל פירורי יום ההולדת:
  7. מערבבים יחד בקערה את כל המצרכים , עדיף עם מזלג, עד שנוצרים גושים של פירורי יום הולדת צבעוניים.
  8. משטחים על מגש אפייה.
  9. 180 מעלות צלזיוס ל25 דקות. -שימו לב בכל תנור זה אחרת.
  10. מוציאים מהתנור-מקררים
  11. עבור המילוי:
  12. עם המיקסר מקציפים את השמנת המתוקה עד שהיא הופכת אוורירית- - שמים בצד- למען הסר ספק - לא להפוך אותה לקצפת.
  13. במקסר מערבבים את הגבינת שמנת עם הסוכר. עד לאיחוד.
  14. מוסיפים את השמנת המתוקה, את האנסטנט פודינג וניל (לא חובה) תמצית וניל ומערבבים.
  15. במידה ורוצים מילוי צבעוני- זה הזמן לצבוע את המילוי בצבעי מאכל: 1.אפשר להכין מגוון צבעים ולזלף אותם לעוגה עיגולים עיגולים, ולהפוך אותה לעוגת יום הולדת מלאת צבע. 2.אפשר להשאיר לבן והפרורים והבסיס כבר יתנו את הצבעוינות והיחוד 3.לצבוע בצבע אחד בהתאם לארוע.
  16. מרכיבים את העוגה:
  17. כאשר הבסיס התקרר- שופכים את המילוי לתבנית האפייה.
  18. כאשר פירורי יום ההולדת קרים מפזרים אותם על העוגה.
  19. מכניסים למקרר לפחות ל 4 שעות.


 נוצר על ידי: Admin 

בתאריך: 14/02/2018

     
תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'