עוגיות בננות טעימות, נימוחות ורכות. עוגיות עם סוכר חום ותמצית רום, אשר מקבלות לחות ועסיסיות מהבננות הבשלות תענוג בכל ביס. קל להכנה . עוגיות ליגה גם אם הם נראות קצת לחמניות.. הם ממש לא.
מוסיפים את הביצים, בננות, תמציות רום ווניל- מערבבים היטב.
מנמיכים מהירות, מוסיפים בשלבים את קערת הקמח. מערבבים עד קבלת תערובת אחידה.
מוסיפים צימוקים. מערבבים מעט.
עם כפית אחת, מדדו כפית בצק ודחפו אותה לתבנית עם הכפית השנייה. סדרו גבשושי בצק במרחק של 2 ס"מ אחד מהשני. הבצק יתפשט במהלך האפייה ויצור צורה מעוגלת, עם גבעה קטנה.
*העוגיות יוצאות בקוטר של כ- 7 ס"מ.
*ההצעה שלנו: אפו בסבב של 12 עוגיות.
הכניסו לתנור לכ- 10-15 דקות.
העבירו את התבנית לרשת הקירור. אפשר בעזרת מרית, עד קירור מוחלט.
שימרו בכלי אטום .
***הצעה: כיוון שהבצק נוזלי יחסית, ניתן להכניסו לשקית זילוף ולזלף צורות כמו ספירלה, אקלר וכדומה.