מנמיכים מהירות, ומוסיפים מעט בכל פעם מקערת הקמח - עד קבלת בצק חלק*.
לוקחים כ- 25 גרם בצק מהקערה. עם הידיים יוצרים כדור במרכז כף היד. לאחר מכן, מועכים את הכדור ליצירת עיגול**.
מניחים על נייר האפייה עם רווחים של כ- 2 ס"מ בין העוגיות.
אופים כ- 12 דקות.
מעבירים לרשת קירור, אפשר עם מרית, עד קירור מוחלט. שומרים בכלי אטום.
*הבצק נוח מאוד לעבודה כבר עכשיו. אבל אם רוצים שיהיה קשה מעט יותר. ניתן להכניס למקרר לכ-15 דקות
**אפשר להניח את כדור הבצק על נייר האפייה ולמעוך עם תחתית של כוס.