מתכון פשוט וקל עם עירית, ביצים ומיונז. טעים טעים ומוכן בקלות. מושלם לסנדוויץ' או כתוספת בארוחה חלבית.
קטגוריה: תוספות
תת-קטגוריה: ירקות
רמת קושי: קל
סוג מתכון: פרווה
זמן הכנה כולל: 10 דקות
מספר סועדים: 2-3
- קערה בינונית.
- פורס ביצים/ סכין.
- כף לערבוב.
- 5-6 ביצים קשות.
- 2 כפות מיונז.
- פלפל שחור ומלח - לפי הטעם.
- 6-7 עלי עירית
- בעזרת פורס ביצים פורסים כל ביצה לאורך ואז לרוחב. שמים בקערה.
- קוצצים דק את עלי העירית. שמים בקערה.
- מערבבים טוב בקערה את העירית עם מיונז, מלח ופלפל -טועמים. מתקנים תיבול עם צריך.
- מאחסנים במקרר.
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 02/01/2019