מתכון העוגיות של חברת וילטון | יס-שף

העוגיות של חברת וילטון

דירוג  

אנחנו אוהבים את מוצרי האפייה של וילטון. לפניכם מתכון לעוגיות שמופיע על אריזת חותכני החיות שלהם. כמובן שהמתכון מתאים כמעט לכל חותכן שתבחרו.

קטגוריה:  עוגיות

תת-קטגוריה:  שומרות על צורתן לאחר האפייה

רמת קושי: קל

סוג מתכון: חלבי

זמן הכנה כולל: 30 דקות

מספר סועדים: 30+ 

כלים:

  • מיקסר + וו גיטרה.
  • חותכנים. 
  • תבנית אפייה + נייר אפייה (2 מגשים).

מרכיבים:
  • 227 גרם חמאה ללא מלח - רכה.
  • ½1 כוסות סוכר.
  • 1 ביצה (במתכון לא כתוב גודל ביצה אבל אני השתמשתי ב-L).
  • ½1 כפיות תמצית וניל.
  • ½ כפית תמצית שקדים.
  • ¾2 קמח לכל מטרה.
  • 1 כפית אבקת אפייה.
  • 1 כפית מלח.
הוראות הכנה:
  1. "חממו תנור ל -180 מעלות צלסיוס (350F).
  2. במיקסר ערבבו יחד סוכר וחמאה עד מרקם בהיר ואורירי.
  3. הוסיפו ביצה ותמציות.
  4. הוסיפו קמח, אבקת אפייה ומלח.
  5. ערבבו עד בצק אחיד. חלקו את הבצק ל-2.
  6. אין להכניס בצק למקרר.
  7. קמחו מעט את משטח העבודה.
  8. קמחו מעט את החותכנים. טבלו אותם שוב לפני כל שימוש.
  9. רדדו כל עיגול בצק למעגל קוטר כ- 12 אינץ' ולעובי של כ- 1/8 אינץ'.
  10. אפו 6-7 דקות או עד שהעוגיות חומות מעט.
  11. ניתן להכין כ- 36 עוגיות.
  12. לכמויות גדולות יותר ניתן להכפיל מתכון."
  13. *אם רוצים, ניתן לקשט ברויאל איסינג או כל כל קישוט אחר.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 05/01/2019

תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'