עוגת קוקוס מהממת. טעימה. שתמיד מצליחה. שתמיד טעימה. ואפשר להכין אותה גם בלי קוקוס. טעם נפלא של סולת. מתאימה נהדר כעוגת שכבות.
קטגוריה: עוגות
תת-קטגוריה: בחושות
רמת קושי: קל
סוג מתכון: פרווה
זמן הכנה כולל: 40 דקות
מספר סועדים: 9-10
קערה
סיר קטן
תבנית אפייה 20 ס"מ
- 1 כוס קמח.
- 1 כוס סולת.
- 1 כוס קוקוס.
- 1 כוס סוכר.
- 1 שקית אבקת אפיית.
- 1 שקית סוכר וניל.
- 1 כוס שמן.
- 1 כוס מיץ תפוזים. – מים עם קצת מיץ לימון אם אין.
- לסירופ: כוס מים+ כוס סוכר.
- 4 ביצים
- לערבב את כל החומרים היבשים בקערה.
- לערבב את כל החומרים הלא יבשים במיקסר.
- להוסיף את החומרים היבשים למיקסר ולערבב עד איחוד.
- למזוג לתבנית.
- לאפות כ- 40 דקות על 180 מעלות צ.
- לאחר שהעוגה הוצאה ועברה לרשת קירור, מכינים את הסירופ . מערבבים בסיר קטן את הסוכר ובמים עד שהסוכר נמס.
- דוקרים אותה עם מזלג ומוזגים את הסירופ לאורכה ולרוחבה. אפשר גם עם מברשת. משאירים כך עד קירור מוחלט.
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 15/02/2018