עוגת בריאות עם תמרים, היא עוגה מלאת בריאות, מלאת טעם, רכה ונימוחה וממלאת את כל הבית בניחוח תבלינים. אלטרנטיבה בריאה ומתוקה.
קלה להכנה - מערבבים הכל יחד ושולחים לתנור. עוגה בחושה מתוקה, אוורירית, טעימה ומהירת הכנה.
קטגוריה:
עוגות
תת-קטגוריה:
בחושות
רמת קושי: קל
סוג מתכון: פרווה
זמן הכנה כולל: 40 דקות
מספר סועדים: 11-12
כלים:
2 תבניות אינגליש קייק קטנות.
מיקסר + וו גיטרה.
קערה + כף לערבוב.
רשת קירור.
קיסם עץ.
מרכיבים:
4 כפות גדושות ממרח תמרים.
½ כוס מים רותחים.
3 ביצים M.
1 כוס דחוסה סוכר דמררה.
1 כוס שמן.
½1 כוסות קמח קוסמין.
1 שקית אבקת אפיה.
1 כפית סודה לשתיה
¼ כפית קינמון.
½ כפית זנגביל/גינגר טחון- לא חובה.
הוראות הכנה:
לחמם תנור ל 175 מעלות צלסיוס.
בקערה לערבב 4 כפות ממרח תמרים להמיס עם חצי כוס מים רותחים.
להעביר לקערת המיקסר.
במהירות בינונית להוסיף 3 ביצים. כוס סוכר דמררה. כוס שמן. לערבב.
להנמיך מהירות ולהוסיף כוס וחצי קמח קוסמין. שקית אבקת אפיה, סודה לשתיה, קינמון וזנגביל טחון.
לערבב טוב עד שהבלילה אחידה.
לצקת את הבצק ל- 2 התבנית.
להכניס לתנור לחצי שעה. לאחר חצי שעה לבדוק עם קיסם. אם הקיסם יוצא יבש- העוגה מוכנה.
להוציא לרשת קירור. לשמור במקרר.
נוצר על ידי:
יעל רום
שלח הודעה
בתאריך: 06/01/2019