מתכון תבשיל חזה עוף ברוטב עגבניות, ניצני כרוב ופטריות

תבשיל חזה עוף ברוטב עגבניות, ניצני כרוב ופטריות

דירוג  

  הוסף למועדפים

תיאור המתכון:

תבשיל מהיר הכנה של קוביות חזה עוף ברוטב עגבניות, עם ניצני כרוב המוסיפים מתיקות מעודנת ועגבניות ופטריות המוסיפות טעם אדמתי המתאזן עם החריפות של שאר המרכיבים. קל להכנה וטעים מאוד. לכל ארוחת צהרים או ערב.

קטגוריה:  עוף

תת-קטגוריה:  על הכיריים

רמת קושי: קל

סוג מתכון: בשרי

זמן הכנה כולל: 1 שעה

מספר סועדים: 2-3 

כלים:

  • סיר  24 ס"מ + מכסה.
  • כף ערבוב.
  • סכין לחיתוך בשר.
  • מעבד מזון+להב סכין/ פומפייה

מרכיבים:
  • 2 חזה עוף פרוסים לקוביות.
  • תרכיז רסק עגבניות כ-260 גרם.
  • 4 עגבניות גדולות רכות- מרוסקות במעבד מזון. (מי שרוצה עוד חריפות, יכול לרסק עם העגבניות גם חצי פלפל חריף).
  • 3 שיני שום כתושות + 7 שיני שום קלופות (למי שאוהב שום בתבשיל -לא חובה).
  • בצל 1 מטוגן או 4 תאים מבצל מטוגן קפוא.
  • 1/2 כפית פפריקה חריפה.
  • 1/2 כפית פלפל שחור טחון.
  • 1 פלפל חריף - לא חובה.
  • 1 כפית מלח - או לפי הטעם.
  • מעט שמן קנולה-לטיגון
  • 1/4 כוס מים.
  • כמה ענפי טימין.
  • 3-4 פטריות פורטובלו / שומפיניון-פרוסות.
  • 1/4 חבילה כרוב ניצנים (כ-200 גרם).

הוראות הכנה:
  1. מחממים עם מעט שמן את הסיר. על אש נמוכה
  2. מכניסים את הבצל המטוגן ואת השום הכתוש. מערבבים עד שהשום משחים מעט. שימו לב שלא ישרף.
  3. מוסיפים את הפפריקה מערבבים.
  4. מוסיפים את המים. מערבבים.
  5. מוסיפים את שאר התבלינים. מערבבים.
  6. מוסיפים את רסק העגבניות. מערבבים.
  7. מוסיפים את העגבניות המרוסקות. מערבבים.


 נוצר על ידי: Admin 

בתאריך: 11/01/2019

     
תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'