תבשיל מהיר הכנה של קוביות חזה עוף ברוטב עגבניות, עם ניצני כרוב המוסיפים מתיקות מעודנת ועגבניות ופטריות המוסיפות טעם אדמתי המתאזן עם החריפות של שאר המרכיבים. קל להכנה וטעים מאוד. לכל ארוחת צהרים או ערב.
מכניסים את הבצל המטוגן ואת השום הכתוש. מערבבים עד שהשום משחים מעט. שימו לב שלא ישרף.
מוסיפים את הפפריקה מערבבים.
מוסיפים את המים. מערבבים.
מוסיפים את שאר התבלינים. מערבבים.
מוסיפים את רסק העגבניות. מערבבים.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות. מערבבים. מבשלים כ-5 דקות על אש נמוכה.
מוסיפים את העוף. מערבבים. מכסים סיר. מערבבים. מבשלים כ-40 דקות על חום נמוך בינוני. אם יש צורך מוסיפים מעט מים. לאחר שהעוף מוכן מבשלים עוד כ-15 דקות ללא מכסה אם יש צורך לאדות נוזלים. מגישים.