הירשמו לניוזלטר
וקבלו מתכונים חדשים באי-מייל

עוגת בצק פריך ושוקולד משגעת. העוגה מורכבת מ-3 שכבות: שכבת בצק פריך, שכבת שוקולד ומעל שתי השכבות , שכבת פירורי בצק עוגה . היא יכולה להקרא גם "חיתוכית פירורים ושוקולד" כי היא משהו בין עוגה לוופל - היא טעימה ופריכה ומככבת בביתנו כבר המון שנים ללא שינוים. עוגת שוקולד פירורים עוגה פרווה קלאסית ומומלצת בחום.
קטגוריה: עוגות
תת-קטגוריה: שוקולד
רמת קושי: קל
סוג מתכון: חלבי
זמן הכנה כולל: 1 שעה ו 15 דקות
מספר סועדים: 11-12
נוצר על ידי: יעל רום
בתאריך: 15/01/2019
מושללםםם
בר שלום רב, בשמחה. תודה רבה על תגובתך :). שמחים לשמוע.
תודה הוספתי מעט מחמאה יצא טעים
בר שלום רב, תודה על תגובתך. קשה לנו לדעת באמת. אבל בדר"כ זה קורה שחסר מרכיב או שהכמויות לא מדויקות. מדדי את הכמויות עם משקל למטבח. ראי כי הוספת את כל המרכיבים. בהצלחה, נשמח אם תעדכני האם הסתדר.
הבצק יצא פירורים מה עושים שיצא בצק
אורית שלום רב תודה על תגובתך, על השוקולד להיות נוזלי. כדי שניתן יהיה לפזר אותו על הבצק.
עוגה טובה מאד האם השוקלד אמור להישאר רטוב או יבש
שלום רב אריאלה. תודה על תגובתך :). כן. ניתן לאפות גם קו עליון קו תחתון.
נראה מתכון טוב וקל . רק האם חובה לאפות בטורבו ? או שאפשר אפיה רגילה ?
וקבלו מתכונים חדשים באי-מייל