קאפקייק בהירה, מלאת טעם וקלה להכנה
קטגוריה: עוגות
תת-קטגוריה: קאפקייקס
רמת קושי: קל
סוג מתכון: חלבי
זמן הכנה כולל: 40 דקות
מספר סועדים: 12+
- מיקסר וו גיטרה
- מנג'טים
- כף או כף גלידה
- כ-24 קאפקייקס
- 2 מכילי שמנת מתוקה ( 500מ"ל)/ לפרווה- שמנת צימחית
- 4 ביצים M.
- 1 כפית תמצית וניל.
- 3 כוסות קמח תופח.
- מחממים תנור 180 מעלות צלזיוס .
- מערבבים את כל המרכיבים חוץ מהקמח במיקסר.
- לאחר מכן. על מהירות נמוכה מוסיפים את הקמח. כדי שלא יעוף לנו לכל עבר.
- לאט מגבירים את המהירות.
- כאשר יש איחוד בין המרכיבים:
- בעזרת כף רגילה או של גלידה מעבירים את הבלילה למנגטים עד 3/4 מגובה המנגט.
- מכניסים לתנור 180 מעלות צלזיוס לחצי שעה.
- לאחר חצי שעה בודקים מכניסים קיסם ורואים כי יוצא נקי.
- מוציאים מהתנור ונותנים לקאפקייקס להתקרר בטמפ' החדר.
- אפשר לקשט בקצפת או בכל קרם אחר שמתחשק. ראו קטגורית ציפויים באתר.
- מגישים
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 15/02/2018