במיקסר מערבבים יחד את כל החומרים הרטובים. אליהם מוסיפים, על מהירות איטית, את כל החומרים היבשים. מערבבים יחד עד שיתקבל בצק אחיד.
מודדים כפית בצק עם כף אחת ועם הכף השנייה דוחפים אותה לתבנית האפייה.
מסדרים גבשושי בצק במרחק 3 ס"מ אחד מהשני.
מפזרים מעל כל עוגייה סוכריות צבעוניות.
מכניסים לתנור לכ- 10-15 דקות.
*העוגיות מוכנות כאשר לוחצים באצבע על העוגייה ולא נישאר כל סימן. בזהירות כמובן. (זאת בניגוד לעוגיות בהירות ,שקל לראות בתנור שהן משחימות מעט).
מעבירים לרשת קירור עד קירור מוחלט.
שומרים בכלי אטום.