מערבבים יחד את הסוכר והחמאה כ- 5 דקות ללא התערבות.
מוסיפים את שאר המרכיבים. חוץ מהקקאו. עד שנוצר בצק אחיד.
מוציאים למשטח העבודה. מחלקים לשניים. שוקלים או לפי העין. לוקחים 1/2 בצק ומוסיפים לו את אבקת הקקאו ולשים עד שהוא מקבל צבע חום.
מרדדים את הבצק הלבן , ובנפרד את החום, לעובי של כחצי סנטימטר, ומכניסים למקפיא ל 1/4 שעה.
מוציאים את הבצק הלבן. עם חותכן לב קטן. נועצים לכל אורך ורוחב הבצק. מוציאים בזהירות את הלבבות ושמים בצד.
אותו דבר בבצק החום.
עכשיו שמים את הלבבות הקטנים החומים בבצק הלבן בחור שנוצר וההפך בחום.
עם מערוך. בעדינות מרדדים את הבצקים. אם רוצים כי הלבבות תמזגו מעוגיה. מרדדים חזק. אם רוצים שישאר מעט רווח סביב הלב. מרדדים יותר מעדינות. בכל מקרה צורת הלבבות תשאר.
עם חותכן הלב הגדול חותכים עוגיות לב בבצק. מעבירים לנייר האפייה. אפשר להכניס שוב למקפיא ל 10 דקות.