מקמחים טוב את משטח העבודה. הבצק יוצא דביק מאוד. אבל העיבוד על משטח העבודה עם הקמח, מקשיח אותו והוא הופך נוח לעבודה. אלסטי ונוח.
מרדדים לעלה . חותכים עם קורצן לגודל הרצוי- מקמחים את הקורצן ונועצים אותו חזק בבצק ואז הבצק יצא בקלות. (*אם רוצים שלא יתנפחו ניתן לדקור את הבצק מעט עם מזלג או קיסם עץ).
מעבירים לתבנית האפייה.
אופים כ- 10-12 דקות. מעבירים לרשת קירור.
*ניתן לעטר באבקת סוכר- מנופה. * ניתן עם מברשת להוסיף שכבת שוקולד מומס על העוגייה. לאחר קירור מוחלט.