בקערה גדולה שמים את כל מרכיבי המרינדה. מערבבים טוב.
מוסיפים את העוף. מערבבים טוב.
שמים בצד מינימום שעתיים. בטמפרטורת החדר.
משפדים את העוף על השיפודים*.
משמנים מעט מחבת פסים.
צולים על מחבת פסים כ-12 דקות בכל צד על אש קטנה-בינונית או עד שהעוף משחים ומוכן.
אפשר בליווי אורז או תפוחי אדמה וסלט כרוב לבן.
לא חובה: אנחנו צלינו עם השיפודים גם פלפל חריף ירוק, פרוסות בצל יבש ואדום ושורש סלרי שריככנו לפני כן במים.
*הטבלנו מעט ברוטב המרינדה שנשאר בקערה ולמחבת . מוסיף המון.