מוסיפים את סוכר החום, קמח, שיבולו\ת שועל. מערבבים עד איחוד.
מוסיפים את הגזר והאגוזים. מערבבים מעט.
בידיים רטובות לוקחים מעט מהבלילה. ויוצרים כדור. (אפשר לשים קערה עם מים לידכם, כדי לטבול במים מידי פעם). מניחים כל כדור על נייר האפייה. במרווח של כ- 2 ס"מ אחד מהשני.
עם האצבעות נשטח מעט את הכדורים.
נכניס לתנור שחומם מראש ל 170 מעלות. כ-15 דקות. חשוב לא לאפות יותר מידי.
לאחר 10 דקות בידקו את העוגיות. הם צריכות להתגבש להיות קלות להרמה עם מרית בלי להתפרק. תראו שהם בכיוון והעריכו עוד כמה זמן נשאר.
העבירו את העוגיות עם התבנית לרשת קירור. כך ימשיכו להאפות מעט.
לאחר קירור מוחלט העבירו לכלי אטום בטמפרטורת החדר עד שבוע.