פורסים את כל הירקות לפלחים או עיגולים. מעבירים לקערה.
מוסיפים מלח גס ופפריקה מתוקה.
אפשר לעסות עם הידיים.
אפשר לעסות עם הידיים.
נחמם תנור ל-180 מעלות.
עם כף נעביר את תוכן הקערה לתבנית האפייה ונפזר באופן שווה. נכניס לתנור.
לאחר כ-40 דקות בודקים בעזרת מזלג האם התפוח אדמה ושאר הירקות רכים ותפוחי האדמה השחימו. נועצים מזלג בתפוח אדמה, אם נכנס בקלות- מוכן.
אם לא, יש להשאיר בתנור ולבדוק שוב לאחר כ- 15 דקות.
לאחר שמוציאים מהתנור טועמים. אם חסר מלח, מפזרים מעט מעל התבנית עם מלחייה.