מתכון פרוסות חזה עוף עם אנשובי, עגבניות וזיתים שחורים

פרוסות חזה עוף עם אנשובי, עגבניות וזיתים שחורים

דירוג  

  הוסף למועדפים

תיאור המתכון:

מי היה מאמין שאפשר לעשות כזאת ארוחה טובה כלכך מהר ובקלי קלות. חזה עוף קל להכנה וטעים טעים. הישר מהמטבח האיטלקי. ארוחה ב-20 דקות.

קטגוריה:  עוף

תת-קטגוריה:  על הכיריים

רמת קושי: קל

סוג מתכון: בשרי

זמן הכנה כולל: 20 דקות

מספר סועדים: 2-3 

כלים:

  • מחבת רחבה.
  • קערה בינונית.
  • סטופר.
  • כף עץ.
  • פומפיה או מעבד מזון+להב סכין.

מרכיבים:
  • לטיגון: שמן זית / שמן קנולה.
  • 6 שניצלי עוף, דקים. פרוסים לאורך ואח"כ שתי פריסות לרוחב.
  • כ- 4 שיני שום, פרוסות.
  • מלח ופלפל שחור- לפי הטעם.
  • קופסת שימורים של אנשובי, 45 גרם. פרוסים.
  • 1/4 פלפל חריף, פרוס לעיגולים או לקוביות קטנות.
  • כוס זיתים שחורים, ללא החרצנים, חצויים/ זיתים שחורים קלמטה, חצויים וללא החרצנים.
  • 1/4 כוס ציר עוף, או ירקות/ מים.
  • 3 עגבניות, מגוררות על פומפיה או מעבד מזון+להב סכין.
  • 1/3 כוס קמח.
  • חופן בזיליקום טרי, פרוס או קצוץ / פטרוזליה.

הוראות הכנה:
  1. מניחים את השניצל הפרוס בקערה ומתבלים במלח ופלפל. מעסים עם הידיים.
  2. מפזרים את הקמח ומערבבים עם הידיים. העוף לא צריך להיות לבן אלה עטוף בנגיעות.
  3. מחממים מחבת על אש גבוה-בינונית ומטגנים את הפרוסות 4 דקות מכל צד או עד שהעוף משחים מעט.
  4. מעבירים לצלחת.
  5. מנמיכים אש לבינונית-נמוכה, מוסיפים למחבת את השום, מטגנים כ-2 דקות .
  6. מוסיפים את העגבניות, הפלפל החריף והזיתים. מערבבים. מבשלים 6 דקות. מערבבים מידי פעם.
  7. מוסיפים את ציר העוף. מערבבים.
  8. מחזירים את העוף למחבת, מערבבים, ומבשלים עוד 5 דקות.
  9. מפזרים את האנשובי, מערבבים.
  10. מפזרים את חופן הבזיליקום.
  11. מגישים למרכז השולחן


 נוצר על ידי: Admin 

בתאריך: 21/07/2019

     
תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
1 משתמשים סימנו 'כן'