שמים בקערה את כל חומרי המרינדה, מערבבים טוב. טועמים. מתקנים תיבול אם צריך.
מתחילים בירקות, מכניסים כל ירק לקערה. מכסים ברוטב מכל הצדדים. משאירים מספר שניות מעל הקערה, כדי לתת לעודפי המרינדה לזלוג חזרה לקערה ומניחים בתבנית האפייה.
לאחר מכן, עושים את אותו הדבר עם הירך והשוקיים. מכניסים את המרינדה גם מתחת לעור ומעסים מעט. אם רוצים להסיר עור, עשו זאת לאחר שהוצאתם את העוף מהתנור.
מכסים תבנית. מכניסים לתנור לשעה.
לאחר שעה מסירים את הכיסוי, מנמיכים מעלות ל-180 ואופים עוד 30 דקות. כך העוף יקבל צבע שחום.