מתכון גנאש שוקולד לבן לזיגוג על עוגה או קאפקייקס

גנאש שוקולד לבן לזיגוג על עוגה או קאפקייקס

דירוג  

  הוסף למועדפים

תיאור המתכון:

תערובת של שמנת מתוקה ושוקולד לבן לעיטור, למילוי, הקצפה וציפוי מיני מאפה. קל להכנה וטעים.

קטגוריה:  ציפוים

תת-קטגוריה:  קרם

רמת קושי: קל

סוג מתכון: חלבי

זמן הכנה כולל: 10 דקות

מספר סועדים: 1-2 

כלים:

  • סיר בינוני.
  • קערה.
  • כף. 
  • מיקסר + וו הקצפה.
  • לקקן.

מרכיבים:
  • 350 גרם שוקולד לבן / לפרווה- שוקולד לבן פרווה.
  • קמצוץ מלח.
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה/ לפרווה- שמנת צימחית.

הוראות הכנה:
  1. מניחים בקערה את השוקולד הלבן. אם זה שוקולד קוביות אז שוברים לקוביות.
  2. מערבבים בסיר שמנת מתוקה ומלח. עד לסף רתיחה.
  3. יוצקים לקערה את סיר השמנת ומערבבים כל הזמן עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
  4. מעבירים למקרר לשעה או יותר - עד שהגנאש מתיצב ומתקרר.
  5. מעבירים למיקסר עם וו הקצפה ומקציפים עד קבלת מרקם של קרם רך ויציב.
  6. **עם מוסיפים לתערובת מעט צבע מאכל ניתן לצבוע את הגנאש בצבעים שונים. כמו כן ניתן להוסיף צבע לבן.


 נוצר על ידי: Admin 

בתאריך: 28/07/2019

     
תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'