תערובת של שמנת מתוקה ושוקולד לבן לעיטור, למילוי, הקצפה וציפוי מיני מאפה. קל להכנה וטעים.
קטגוריה:
ציפוים
תת-קטגוריה:
קרם
רמת קושי: קל
סוג מתכון: חלבי
זמן הכנה כולל: 10 דקות
מספר סועדים: 1-2
כלים:
- סיר בינוני.
- קערה.
- כף.
- מיקסר + וו הקצפה.
- לקקן.
מרכיבים:
- 350 גרם שוקולד לבן / לפרווה- שוקולד לבן פרווה.
- קמצוץ מלח.
- 250 מ"ל שמנת מתוקה/ לפרווה- שמנת צימחית.
הוראות הכנה:
- מניחים בקערה את השוקולד הלבן. אם זה שוקולד קוביות אז שוברים לקוביות.
- מערבבים בסיר שמנת מתוקה ומלח. עד לסף רתיחה.
- יוצקים לקערה את סיר השמנת ומערבבים כל הזמן עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
- מעבירים למקרר לשעה או יותר - עד שהגנאש מתיצב ומתקרר.
- מעבירים למיקסר עם וו הקצפה ומקציפים עד קבלת מרקם של קרם רך ויציב.
- **עם מוסיפים לתערובת מעט צבע מאכל ניתן לצבוע את הגנאש בצבעים שונים. כמו כן ניתן להוסיף צבע לבן.
נוצר על ידי:
יעל רום
בתאריך: 28/07/2019