חזה עוף פרוס לשניצלים דקים עטוף במרינדה אדומה יוצא מהתנור מלא טעם. קל להכנה ומהיר הכנה. שניצל טעים במיוחד שמתבשל בתנור ויוצא לא פחות טעים מבישול במחבת ויותר בריא. מצוין לצד תפוח אדמה או אורז וסלט ירוק.
כלים:
- תבנית אפייה + נייר אפייה.
- מסננת.
מרכיבים:
- שניצלים מחזה עוף. פרוסים דק. כ-6 שניצלים.
- למרינדה:
- 1/2 כפית מלח.
- 2 כפות פפריקה מתוקה.
- כף פפריקה חריפה.
- כ-8 שיני שום כתושות.
- כ-3/4 כוס שמן קנולה.
הוראות הכנה:
- מחממים תנור ל 180 מעלות צ.
- בקערה מערבבים יחד את כל חומרי המרינדה. מערבבים טוב.
- טועמים. המרינדה צריכה להיות טעימה. כמו ממרח טוב. מתקנים תיבול אם צריך.
- טובלים כל שניצל משני צדדיו במרינדה. מניחים במסננת. לכ-3 דקות. מינימום.
- על נייר אפייה מסדרים את השניצלים אחד ליד השני.
- מכניסים לתנור לכ-15-20 דקות.
- מוציאים ומגישים לשולחן.
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 31/08/2019