העוגה הקלאסית והקלה להכנה. עוגה טעימה ומתוקה שתמיד מצליחה. זמן הכנה מהיר מאוד. ממש עוגה ב-10 דקות. עוגה נהדרת לשבועות ולכל השנה.
קטגוריה: עוגות
תת-קטגוריה: גבינה
רמת קושי: קל
סוג מתכון: חלבי
זמן הכנה כולל: 3 שעות ו 10 דקות
מספר סועדים: 11-12
- מיקסר +וו הקצפה.
- לקקן.
- כוס מאג.
- תבנית מלבנית של 30X18 ס"מ.
- סיר קטן / מקרוגל.
- כ- 400 גרם ביסקוויטים
- כוס חלב.
- 1 כפית תמצית וניל.
- למילוי:
- 250 מ"ל שמנת מתוקה.
- 1/2 כוס חלב.
- 2 קופסאות גבינה לבנה.
- 1/2 כוס סוכר.
- 1 קופסה אינסטנט פודינג וניל.
- לציפוי:
- 100 גרם שוקולד מריר.
- 1/2 כוס שמנת מתוקה.
- במיקסר מערבבים יחד את כל חומרי המילוי, עד קרם יציב.
- בכוסחלב מעורבבת עם תמצית וניל - מכניסים כל ביסקוויט ל-3 שניות. מוציאים ומניחים בתבנית אחד ליד השני. שכבת הבסיס.
- מורחים מחצית מהקרם על הביסקוויטים.
- כעט שוב יוצרים שכבה של ביסקוויטים טבולים בחלב.
- מכסים בקרם.
- מכינים את הציפוי: בסיר קטן מערבבים יחד שמנת מתוקה ושוקולד מריר עד שהשוקולד נמס.
- מחכים שהציפוי יתקרר מעט. כ10-15 דקות.
- יוצקים את הציפוי על העוגה.
- מעבירים למקרר לכ-3 שעות או יותר.
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 31/08/2019