מתכון רוטב צ'ימיצ'ורי קל להכנה מדרום אמריקה

רוטב צ'ימיצ'ורי קל להכנה מדרום אמריקה

דירוג  

  הוסף למועדפים

תיאור המתכון:

הרוטב שהכי טעים להוסיפו לצד הבשר האדום וגם עם העוף. רוטב צימיצורי קל להכנה וטעים, המשדרג כל ארוחה. מרגישים בדרום אמריקה.

קטגוריה:  תוספות

תת-קטגוריה:  ירקות

רמת קושי: קל

סוג מתכון: פרווה

זמן הכנה כולל: 10 דקות

מספר סועדים: 5-6 

כלים:

  • מעבד מזון+ להב סכין/ סכין חד.
  • קערה בינונית+ כף ערבוב.

מרכיבים:
  • חופן מלח.
  • 1/2 כפית פלפל שחור טחון.
  • 3 שיני שום.
  • 1/3 כוס שמן קנולה / זית.
  • 1/3 כוס חומץ.
  • 3 כפות סוכר.
  • 2.5 פלפלים - אפשר חצאים בצבעים שונים או רק אדומים.
  • 1/2 בצל סגול.
  • 1/2 בצל יבש.
  • 1 בצל ירוק, פרוס לעיגולים לכל אורכו.
  • חופן פטרוזיליה קצוצה דק (אנחנו משתמשים בפטרוזיליה קצוצה מוכנה).

הוראות הכנה:
  1. מכניסים את הירקות למעבד המזון. מפעילים רק בפולסים,כדי שיקצצו אבל לא יותר מידי. כי אחרת זה יצא קווץ אחד גדול. חותכים ירק אחר ירק או כמה ביחד- איך שנוח לכם. -נכון שאפשר לחתוך את כל הירקות עם סכין. אבל לא כולנו אלופי החיתוך ולכן זאת האפשרות הנוחה ביותר וגם שאינה פוגמת ברוטב.
  2. מעבירים לקערה.
  3. מוסיפים את כל שאר מרכיבי הרוטב לקערה. מערבבים טוב.
  4. טועמים. מתקנים תיבול אם צריך - מוכן.
  5. שומרים בכלי זכוכית אטום במקרר.
  6. כאשר אתם מוציאים עם הכפית או הכף את רוטב הצ'ימיצ'ורי, יש לסננן את הנוזלים חזרה לכלי.


 נוצר על ידי: Admin 

בתאריך: 12/11/2019

     
תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'