ההמצאה של פולי השוקולד הוורודים הרעישה את עולם האפייה. שוקולד רובי מיוצר מפולי קקאו מזן "רובי", המיובאים מחוף השנהב, מאקוודור ומברזיל. צבעו הטבעי של השוקולד הוא ורוד, וטעמו פירותי, חמצמץ, מתוק. אנו מכניסים בשמחה את השוקולד החדש כחלק מעולם האפייה שלנו. גנאש משוקולד רובי או שמו בעברית שוקולד אוֹדֶם.
קטגוריה: ציפוים
תת-קטגוריה: גנאש
רמת קושי: קל
סוג מתכון: חלבי
זמן הכנה כולל: 50 דקות
מספר סועדים: 3-4
- סיר.
- מיקסר + וו הקצפה.
- מרית סיליקון.
- מתאים לעוגה קוטר 23 ס"מ/ 9 אינץ.
- 600 מ"ל שמנת מתוקה.
- 375 גרם שוקולד רובי, בחנויות האפייה, ויש גם בסופרמרקט.
- מוזגים מחצית (300 מ"ל) מהשמנת בסיר על אש גבוהה ומביאים לרתיחה. מוסיפים את שוקולד רובי ומערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
- מניחים במקרר להתקררות.
- למיקסר מוזגים את שארית השמנת (300 מ"ל). מקציפים עד שנוצרות פסגות רכות.
- מוסיפים את תערובת השוקולד המצוננת ומערבלים עד שנוצרת תערובת סמיכה. כמו כן, אנו שולטים בסמיכות. הקפדו לא לערבב יתר על המידה, כך שהשמנת לא תהפוך לחמאה.
- הגנאש יכול לבוא בין שכבות או ציפוי.
- מוכן.
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 16/11/2019