עוגיות מאובני דינוזאור, עוגיות דינוזאור
עוגיות דינוזאור עם החותכנים הכי מגניבים, היוצרים עוגיות הנראות מאוד מושקעות ללא הרבה עבודה. עוגיות טעימות מאוד שילדים מאוד אוהבים לאכול ולהכין. חגיגה אמיתית. אז מי לפנינו: בצד שמאל למעלה אתם יכולים לראות את שלד הסטגוזאורוס. דינוזאור שאוכל צמחים, מימינו הטי-רקס, אוכל כל מה שזז והטריצרטופס , צמחוני, שפירוש שמו: פנים עם שלוש קרניים. כייף להכנה קל להכנה ומאוד מסיבתי וטעים.
קטגוריה: עוגיות
תת-קטגוריה: מתאימות לחותמות
רמת קושי: קל
סוג מתכון: חלבי
זמן הכנה כולל: 20 דקות
מספר סועדים: 11-12
- מיקסר + וו גיטרה.
- חותכני דינוזאורים- לרכישת חותכני הדינוזאור- לחצו כאן.
- תבנית אפייה + נייר אפייה.
- רשת קירור.
- שקית זילוף עם צנטר עגול קטן- לא חובה.
- לא חובה- מכחול.
- משטח עבודה מסיליקון.
- הכמות מתאימה ל 12 דינוזאורים. 4 מכל סוג.
- 200 גרם סוכר.
- 200 גרם חמאה ללא מלח, רכה.
- 1 ביצה, טרופה מעט.
- 80 גרם קקאו/ קקאו הולנדי + למשטח עבודה*.
- 310 גרם קמח לכל מטרה.
- לעיטור: לא חובה
- מעט אבקת קקאו.
- רויאל איסינג- אפשר קנוי, או להכין לבד- ראו מתכון באתר.
- * לעוגיות בהירות, אל תוסיפו את אבקת הקקאו.
- במיקסר מערבבים יחד את הסוכר והחמאה. כ-5 דקות ללא התערבות על מהירות בינונית.
- מוסיפים את הביצה. עד איחוד.
- מוסיפים את הקקאו. עד איחוד.
- מוסיפים את הקמח. מערבבים עד איחוד.
- מפזרים מעט קקאו על משטח עבודה.
- מרדדים לעובי של כ-1/2 ס"מ. הבצק לא צריך להיות דק מידי.
- יש לכם שני חותכנים. אחד צורה והשני, חותמת. טובלים אותם במעט קקאו.
- יוצרים בבצק צורה. משאירים עליו את החותכן. עם חותכן החותמת מטביעים את החותמת בבצק.
- מסירים בצק מהצדדים. משחררים בעדינות את שני החותכנים. מעבירים לנייר האפייה.
- לא חובה, עם מכחול טבול באבקת קקאו (אפשר גם פשוט לפזר מעל) מפזרים על כל דינוזאור מעט אבקת קקאו.כדי שיתן תחושה של אדמה. מתאים בעיקר למי שלא יקשט לאחר מכן ברויאל איסינג ומשתמש בבצק בהיר.
- אם הבצק יהיה דק מידי, יהיה קשה מאוד להעבירו לנייר האפייה. לכן אם רידדתם דק מידי. החזירו למשטח העבודה ורדדו שנית עבה יותר.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות צ. לכ-10-12 דקות.
- מעבירים לרשת קירור עד קירור מוחלט.
- לא חובה, לאחר קירור מוחלט צובעים את עצמות הדינוזאור ברויאל איסינג לבן בעזרת שקית זילוף עם צנטר עגול. הרויאל צריך להתיבש לפחות 8 שעות.
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 01/12/2019