מתכון סלט מרדומה, סלט עגבניות פלפלים ושום | יס-שף

סלט מרדומה, סלט עגבניות פלפלים ושום

תוספות | ירקות | פרווה  
דירוג  

הסלט שתמיד בארוחת שישי על השולחן ואנו טובלים בו את החלה. סלט טריפוליטאי, שהגיע מהמטבח האיטלקי. מעולה גם בסנדוויץ או בארוחה חלבית. סלטה מרדומה.

קטגוריה:  תוספות

תת-קטגוריה:  ירקות

רמת קושי: קל

סוג מתכון: פרווה

זמן הכנה כולל: 1 שעה ו 10 דקות

מספר סועדים: 7-8 

כלים:

  • סיר בינוני כ-28 ס"מ/ סוטאג/ מחבת.
  • כף ערבוב.

מרכיבים:
  • 1/4 כוס שמן.
  • 3 פלפלים ירוקים, מתוקים חתוכים לקוביות קטנות.
  • 2 פלפלים חריפים חתוכים לקוביות קטנות.
  • 6 עגבניות, בינוניות, חתוכות לקוביות קטנות.
  • 1 ראש שום, קצוץ.
  • 1/2 כפית מלח- אין צורך להוסיף תבלין נוסף חוץ מהמלח.
הוראות הכנה:
  1. מחממים את השמן בסיר.
  2. מטגנים קלות את שני סוגי הפלפלים.
  3. מוסיפים את העגבניות והשום. מערבבים.
  4. מוסיפים מלח. מערבבים.
  5. מבשלים על להבה גבוהה כ-5 דקות. מערבבים מידי פעם.
  6. מנמיכים לאש נמוכה, מבשלים כשעה, רצוי לערבב מידי פעם. מבשלים עד שהירקות רכים וחלק גדול מהנוזלים התאדה.
  7. מעבירים לקערת הגשה. מגישים לאחר צינון או בטמפרטורת החדר
  8. שומרים בכלי אטום במקרר.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 06/12/2019

תגובות והערות: (1)
 חיה שרון
17/02/2022
1/5

מתכון קל וטעים. אהבתי


עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
1 משתמשים סימנו 'כן'