מתכון עוגיות שוקולד לפסח | יס-שף

עוגיות שוקולד לפסח

דירוג  

עוגיות כשרות לפסח, נמסות בפה וטעימות מאוד, עם המון שוקולד אמיתי. קלות להכנה. תענוג.

קטגוריה:  עוגיות

תת-קטגוריה:  ללא קמח חיטה

רמת קושי: קל

סוג מתכון: פרווה

זמן הכנה כולל: 30 דקות

מספר סועדים: 12+ 

כלים:

  • תבנית אפייה + נייר אפייה.
  • מיקסר + וו  גיטרה
  • כף גלידה קפיצית.
  • סיר קטן/ מיקרוגל.
  • מרית - לא חובה.

מרכיבים:
  • 250 גרם שוקולד מריר.
  • 50 גרם חמאה/ לפרווה: מחמאה.
  • 3 ביצים L.
  • 1 כוס סוכר לבן/חום.
  • 2 כפות קמח מצה.
  • 2 כפות קמח תפוחי אדמה.
  • 1/4 כפית אבקת אפייה.
  • 1/4 כפית מלח.
  • ל**גיוון: ניתן להוסיף כוס וחצי של שוקולד צי'פס כשר לפסח.
הוראות הכנה:
  1. מחממים תנור ל-180 מעלות צ.
  2. בסיר ממיסים את השוקולד והחמאה יחד. מקררים כ-5 דקות.
  3. במיקסר מערבבים על מהירות גבוה את הביצים וסוכר למשך כ-3 דקות.
  4. מוסיפים את השוקולד. מערבבים עד תערובת אחידה.
  5. מוסיפים קמח מצה, קמח תפוחי אדמה, אבקת אפייה ומלח. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  6. עם כף לגלידה לוקחים מהתערובת.
  7. לוחצים על הקפיץ לחילוץ התערובת על נייר האפייה. מניחים עם רווחים אחד מהשני.
  8. אופים כ-12 דקות או עד שהעוגיות נפרדות בקלות מנייר האפייה. אפשר לבדוק עם מרית.
  9. לגיוון: ניתן להוסיף כוס וחצי של שוקולד צי'פס כשר לפסח. לאחר שלב 5.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 06/04/2020

תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
1 משתמשים סימנו 'כן'