עוגיות שוקולד לפסח
עוגיות כשרות לפסח, נמסות בפה וטעימות מאוד, עם המון שוקולד אמיתי. קלות להכנה. תענוג.
קטגוריה: עוגיות
תת-קטגוריה: ללא קמח חיטה
רמת קושי: קל
סוג מתכון: פרווה
זמן הכנה כולל: 30 דקות
מספר סועדים: 12+
- תבנית אפייה + נייר אפייה.
- מיקסר + וו גיטרה
- כף גלידה קפיצית.
- סיר קטן/ מיקרוגל.
- מרית - לא חובה.
- 250 גרם שוקולד מריר.
- 50 גרם חמאה/ לפרווה: מחמאה.
- 3 ביצים L.
- 1 כוס סוכר לבן/חום.
- 2 כפות קמח מצה.
- 2 כפות קמח תפוחי אדמה.
- 1/4 כפית אבקת אפייה.
- 1/4 כפית מלח.
- ל**גיוון: ניתן להוסיף כוס וחצי של שוקולד צי'פס כשר לפסח.
- מחממים תנור ל-180 מעלות צ.
- בסיר ממיסים את השוקולד והחמאה יחד. מקררים כ-5 דקות.
- במיקסר מערבבים על מהירות גבוה את הביצים וסוכר למשך כ-3 דקות.
- מוסיפים את השוקולד. מערבבים עד תערובת אחידה.
- מוסיפים קמח מצה, קמח תפוחי אדמה, אבקת אפייה ומלח. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
- עם כף לגלידה לוקחים מהתערובת.
- לוחצים על הקפיץ לחילוץ התערובת על נייר האפייה. מניחים עם רווחים אחד מהשני.
- אופים כ-12 דקות או עד שהעוגיות נפרדות בקלות מנייר האפייה. אפשר לבדוק עם מרית.
- לגיוון: ניתן להוסיף כוס וחצי של שוקולד צי'פס כשר לפסח. לאחר שלב 5.
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 06/04/2020