מתכון עוגת שוקולד ואגוזים מהירת הכנה

עוגת שוקולד ואגוזים מהירת הכנה

דירוג  
  הוסף למועדפים

תיאור המתכון:

מה שאנחנו אוהבים בעוגת השוקולד הנהדרת הזאת: שהיא קלה ומהירת הכנה. ללא הפרדת ביצים. ללא הרבה ביצים. אנחנו אוהבים את טעם האגוזים בכל ביס! השוקולד ציפס בכל ביס וטעם של שוקולד איכותי. העוגה רכה, טעימה ועסיסית. אחת עוגות השוקולד הטובות.

קטגוריה:  עוגות

תת-קטגוריה:  שוקולד

רמת קושי: קל

סוג מתכון: חלבי

זמן הכנה כולל: 1 שעה

מספר סועדים: 7-8 

כלים:

  • תבנית קוטר 24 ס"מ. משומנת ומקומחת מעט. לא בקמח אלה בקקאו/ תבנית כיכר.
  • מיקסר + וו גיטרה / קערה + מטרפה.
  • לקקן.
  • מרית מדורגת.
  • אמבט מרים- קערה מנירוסטה על סיר ובו מים רותחים.

מרכיבים:
  • 150 גרם שוקולד מריר.
  • 150 גרם חמאה / לפרווה: מחמאה.
  • 200 גרם סוכר (1 כוס).
  • 3 ביצים M.
  • 140 גרם קמח תופח. מנופה (1כוס).
  • כ- 1 כוס אגוזים שבורים..
  • כ- 1 כוס שוקולד ציפס.
  • 1 כפית תמצית וניל.
  • כ- 1/2 כוס אגוזים טחונים , לא חובה.

הוראות הכנה:
  1. מחממים תנור ל- 175 מעלות צ. בקערה מערבבים יחד: קמח תופח, שוקולד צי'פס, אגוזים טחונים ואגוזים קצוצים. שמים בצד.
  2. ממיסים באמבט מרים את השוקלד, החמאה והסוכר.
  3. מעבירים למיקסר. מצננים כ-10 דקות.
  4. מוסיפים ביצה, מערבבים עד איחוד לאחר כל הוספת ביצה. מוסיפים תמצית וניל. מערבבים.
  5. מנמיכים מהירות. מוסיפים את קערת הקמח. מערבבים עד איחוד.
  6. יוצקים לתבנית. אפשר להעזר בלקקן ולישר עם מרית מדורגת.
  7. אופים כ-50 דקות או עד שקיסם עם מעט פירורים.
  8. מעבירים לרשת קירור.

**ניתן לעטר בגאנש שוקולד - למתכון לחצו כאן. או אבקת סוכר. 


 נוצר על ידי: Admin 

בתאריך: 20/05/2020

     
תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'