במתכונים רבים יש שימוש באבקת בצל. אבקת בצל הינו תבלין המתאים לתיבול תבשילים, סלטים, רטבים ועוד. התבלין, לעיתים, לא נמצא בחנויות. לכן נכין את אבקת הבצל בעצמנו ואפילו בקלות.
קטגוריה:
תוספות
תת-קטגוריה:
תבלין
רמת קושי: קל
סוג מתכון: פרווה
זמן הכנה כולל: 48 שעות
מספר סועדים: 9-10
כלים:
טוחן תבלינים.
מגש.
נצנצת אטומה.
מרכיבים:
1 קילו בצלים אדומים.
אפשר כמה בצלים שאתם רוצים. אבל אם אתם משתמשים הרבה כדאי להכין כמות גדולה.
או 1 קילו בצלים יבשים לבנים. על פי בחירתכם
הוראות הכנה:
פורסים את הבצלים. אפשר גם לחתוך לקוביות.
מפזרים על מגש.
משאירים בטמפרטורת החדר. אפשר במקום חם או בשמש, עד שהבצלים מתייבשים לחלוטין. יכול לקחת מספר ימים.
טוחנים לאבקה במטחנת תבלינים.
שומרים בכלי אטום
נוצר על ידי:
יעל רום
שלח הודעה
בתאריך: 18/06/2020