במתכונים רבים יש שימוש באבקת בצל. אבקת בצל הינו תבלין המתאים לתיבול תבשילים, סלטים, רטבים ועוד. התבלין, לעיתים, לא נמצא בחנויות. לכן נכין את אבקת הבצל בעצמנו ואפילו בקלות.
קטגוריה: תוספות
תת-קטגוריה: תבלין
רמת קושי: קל
סוג מתכון: פרווה
זמן הכנה כולל: 48 שעות
מספר סועדים: 9-10
- טוחן תבלינים.
- מגש.
- נצנצת אטומה.
- 1 קילו בצלים אדומים. אפשר כמה בצלים שאתם רוצים. אבל אם אתם משתמשים הרבה כדאי להכין כמות גדולה.
- או 1 קילו בצלים יבשים לבנים. על פי בחירתכם
- פורסים את הבצלים. אפשר גם לחתוך לקוביות.
- מפזרים על מגש.
- משאירים בטמפרטורת החדר. אפשר במקום חם או בשמש, עד שהבצלים מתייבשים לחלוטין. יכול לקחת מספר ימים.
- טוחנים לאבקה במטחנת תבלינים.
- שומרים בכלי אטום
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 18/06/2020