איך מכינים מיץ גזר שיהיה טעים? כל הסודות במתכון. משקה בריא וטעים מג'מייקה. אי השוכן בים הקריבי, כך שתושביו אלופים במשקאות שירוו אותנו בנעימים ובטח שאנחנו מארחים בגינה את החברים. אנחנו מכינים מיץ גזר גם סתם ככה כי המשקה פשוט טעים וקל להכנה וכמובן בעל יתרונות בריאותיים ידועים. מתאים לארוחות, ואהוב על כל הגילאים המשקה הקרמי הוא תמיד להיט בכל ארוחה.
קטגוריה: תוספות
תת-קטגוריה: ירקות
רמת קושי: קל
סוג מתכון: חלבי
זמן הכנה כולל: 20 דקות
מספר סועדים: 4-5
- מסחטת פירות קשים/ בלנדר.
- מסננת צפופה.
- כד רחב / קערה.
- כף ערבוב.
- כ-700 גרם גזרים. מקולפים וחתוכים לקוביות.
- 5 כוסות מים.
- 1 כוס חלב מרוכז וממותק -1 פחית/חלב מרוכז.
- 1 כפית אגוז מוסקט טחון
- 1 כפית תמצית וניל.
- הכניסו את הגזרים למסחטת פירות עם כוס אחת של מים. והפעילו בפולסים עד שיווצר מיץ.
- שפכו את המיץ דרך מסננת לכד עם פתח רחב או לקערה, כך שיוותרו רק הנוזלים. זרקו את השאריות,.
- המתיקו את המשקה עם החלב המרוכז ותמצית הווניל. ערבבו טוב.
- הוסיפו את אגוז המוסקט וערבבו קלות. הוסיפו 4 כוסות מים. ערבבו.
- הכניסו למקרר לצינון, שעתיים לפחות
- הגישו צונן עם קרח.
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 18/06/2020