מתכון מעורב ירושלמי ביתי בפיתה עם הרבה חומוס

מעורב ירושלמי ביתי בפיתה עם הרבה חומוס

בקר | בשר בקר | בשרי  
דירוג  

ארוחה בשרית בריאה וטעימה העשויה מחלקי בשר פנימיים. קלה להכנה. אוכל ישראלי.

קטגוריה:  בקר

תת-קטגוריה:  בשר בקר

רמת קושי: קל

סוג מתכון: בשרי

זמן הכנה כולל: 3 שעות

מספר סועדים: 4-5 

כלים:

מחבת כ-30 ס"מ.

קערה בינונית.

כף ערבוב.

מרכיבים:
  • כ-250 גרם כבדי עוף.
  • כ-250 גרם טחולי עוף.
  • כ-250 גרם לבבות עוף.
  • 5 בצלים קצוצים לא דק.
  • 1 כפית מלח או לפי הטעם.
  • 1 כף סומק.
  • 1 כף כורכום.
  • 1 כף עמבה - לא חובה.
  • 1 כף כוסברה טחונה.
  • מעט שמן קנולה לטיגון.
  • 1/2 כף פפריקה חריפה.
  • פיתות כמספר הסועדים.

הוראות הכנה:
  1. בקערה מערבבים את הבשרים עם כל התבלינים. לשים בצד לשעתיים או יותר לספיגת טעמים.
  2. במחבת עם שמן מטגנים את הבצלים עד הזהבה. מפזרים מעל מעט מלח. כשעה. מערבבים מידי פעם. אפשר להכין מראש ולשמור במקרר עד זמן הכנת הארוחה.
  3. מעבירים לאש בינונית. מצרפים למחבת את המעורב ירושלמי ומערבבים טוב. צורבים היטב מכל הצדדים. מבשלים עד שהבשר מוכן. לערבוב מידי פעם.
  4. מגישים בצלחת או בפיתה.

  הוסף למועדפים


 נוצר על ידי: יעל רום 

בתאריך: 08/10/2020

     
תגובות והערות: (1)
15/12/2020
 משה
5/5

תודה אחלה מתכון.


עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
2 משתמשים סימנו 'כן'

הירשמו לניוזלטר

וקבלו מתכונים חדשים באי-מייל