ארוחה בשרית בריאה וטעימה העשויה מחלקי בשר פנימיים. קלה להכנה. אוכל ישראלי.
קטגוריה: בקר
תת-קטגוריה: בשר בקר
רמת קושי: קל
סוג מתכון: בשרי
זמן הכנה כולל: 3 שעות
מספר סועדים: 4-5
מחבת כ-30 ס"מ.
קערה בינונית.
כף ערבוב.
- כ-250 גרם כבדי עוף.
- כ-250 גרם טחולי עוף.
- כ-250 גרם לבבות עוף.
- 5 בצלים קצוצים לא דק.
- 1 כפית מלח או לפי הטעם.
- 1 כף סומק.
- 1 כף כורכום.
- 1 כף עמבה - לא חובה.
- 1 כף כוסברה טחונה.
- מעט שמן קנולה לטיגון.
- 1/2 כף פפריקה חריפה.
- פיתות כמספר הסועדים.
- בקערה מערבבים את הבשרים עם כל התבלינים. לשים בצד לשעתיים או יותר לספיגת טעמים.
- במחבת עם שמן מטגנים את הבצלים עד הזהבה. מפזרים מעל מעט מלח. כשעה. מערבבים מידי פעם. אפשר להכין מראש ולשמור במקרר עד זמן הכנת הארוחה.
- מעבירים לאש בינונית. מצרפים למחבת את המעורב ירושלמי ומערבבים טוב. צורבים היטב מכל הצדדים. מבשלים עד שהבשר מוכן. לערבוב מידי פעם.
- מגישים בצלחת או בפיתה.
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 08/10/2020