מתכון מרק עדשים כתומות

מרק עדשים כתומות

דירוג  

  הוסף למועדפים

תיאור המתכון:

קל להכנה וטעים טעים. מקר עשיר, משביע, וגם נראה טוב.

קטגוריה:  מרקים

תת-קטגוריה:  דגנים

רמת קושי: קל

סוג מתכון: פרווה

זמן הכנה כולל: 40 דקות

מספר סועדים: 5-6 

כלים:

מרכיבים:

הוראות הכנה:
  1. לשטוף את העדשים היטב
  2. לחתוך את הבצל והשום לחתיכות קטנות
  3. לחמם בסיר שמן ולטגן את הבצל השום למשך 3 דקות
  4. לחתוך את הגזר והסלרי לחתיכות קטנות להוסיף לסיר.
  5. להוסיף את המים, רסק העגבניות והעדשים.
  6. להביא לרתיחה.
  7. להוסיף את התבלינים. לערבב. לטעום. לתקן תיבול אם צריך.
  8. מבשלים עד שהגזר רך. כ-20 דקות.
  9. מגישים.
  10. *הצעה להגשה: להגיש עם בצל ירוק קצוץ מעל. או עם פלח לימון טרי בצד


 נוצר על ידי: Admin 

בתאריך: 20/02/2018

     
תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
4 משתמשים סימנו 'כן'