ממרח מושלם לסנדוויץ. מהמטבח הטוניסאי.
קטגוריה: תוספות
תת-קטגוריה: פירות
רמת קושי: קל
סוג מתכון: פרווה
זמן הכנה כולל: 15 דקות
מספר סועדים: 5-6
- מעבד מזון עם להב סכין
- מצרכים (כ-500 מ"ל):
- לקנות צנצנת של עלי גפן משומרים במלח
- 1/4 צרור פטרוזיליה
- 1/4 צרור כוסברה
- 1/2 פלפל ירוק חריף, מנקים גרעינים לפי הטעם
- 2 שיני שום טרי, קלופות
- חצי כוס מיץ לימון
- כ-1/2 כוס שמן זית
- מסננים את עלי הגפן מהצנצנת הקנויה , וסוחטים אותם היטב.
- מעבירים למעבד מזון.
- מעברים למעבד מזון גם את השום, מיץ לימון ,הכוסברה והפלפל החריף - מפעילים מגמיקס.
- תוך כדי פעולה יוצקים באיטיות את שמן הזית רק עד שמתקבל ממרח.
- תוך כדי פעולה יוצקים באיטיות את שמן הזית רק עד שמתקבל ממרח.
- תוך כדי פעולה יוצקים באיטיות את שמן הזית רק עד שמתקבל ממרח.
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 21/02/2018