מתכון ממרח עלי גפן טוניסאי | יס-שף

ממרח עלי גפן טוניסאי

תוספות | פירות | פרווה  
דירוג  

ממרח מושלם לסנדוויץ. מהמטבח הטוניסאי.

קטגוריה:  תוספות

תת-קטגוריה:  פירות

רמת קושי: קל

סוג מתכון: פרווה

זמן הכנה כולל: 15 דקות

מספר סועדים: 5-6 

כלים:

  • מעבד מזון עם להב סכין

מרכיבים:
  • מצרכים (כ-500 מ"ל):
  • לקנות צנצנת של עלי גפן משומרים במלח
  • 1/4 צרור פטרוזיליה
  • 1/4 צרור כוסברה
  • 1/2 פלפל ירוק חריף, מנקים גרעינים לפי הטעם
  • 2 שיני שום טרי, קלופות
  • חצי כוס מיץ לימון
  • כ-1/2 כוס שמן זית
הוראות הכנה:
  1. מסננים את עלי הגפן מהצנצנת הקנויה , וסוחטים אותם היטב.
  2. מעבירים למעבד מזון.
  3. מעברים למעבד מזון גם את השום, מיץ לימון ,הכוסברה והפלפל החריף - מפעילים מגמיקס.
  4. תוך כדי פעולה יוצקים באיטיות את שמן הזית רק עד שמתקבל ממרח.
  5. תוך כדי פעולה יוצקים באיטיות את שמן הזית רק עד שמתקבל ממרח.
  6. תוך כדי פעולה יוצקים באיטיות את שמן הזית רק עד שמתקבל ממרח.


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 21/02/2018

תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'