עוגיות סוכר משגעות
מתכון קל וטעים. טוב במיוחד אם רוצים עוגיות ששומרות על צורתן לאחר שיוצרים מהם צורות בחותכנים. אבל בלי שום קשר הם פשוט טעימות אש.
קטגוריה: עוגיות
תת-קטגוריה: שומרות על צורתן לאחר האפייה
רמת קושי: קל
סוג מתכון: חלבי
זמן הכנה כולל: 1 שעה
מספר סועדים: 12+
מיקסר וו גיטרה.
מערוך.
חותכנים/ קורצנים.
משטח עבודה מסיליקון - לא חובה.
- 100 גרם חמאה ללא מלח, בטמפ החדר - לפרווה מרגרינה.
- 1 וחצי כוסות סוכר לבן
- 1 ביצה L או 2 M
- 1.5 כפיות תמצית וניל
- 3 כוסות קמח
- 1/4 כפיות מלח.
- 1 כפית אבקת אפייה- אבל --אם אתם רוצים עוגיה שתשמור על צורתה להסיר מהמתכון!!!
- במיקסר מערבבים יחד חמאה וסוכר - כ5 דקות ללא הספקה על מהירות בינונית .
- מוסיפים את שאר המוצרים במתכון במהירות נמוכה.
- לאחר דקה מגבירים מהירות עד איחוד.
- מוציאים למשטח העבודה ויוצרים עיגול. מכסים בנילון נצמד ולמקרר לכשעה.
- מוציאים למשטח עבודה. עם מערוך מיישרים בצק ועם קורצנים/חותכנים יוצרים את הצורות הרצויות.
- מכניסים למקרר לחצי שעה. מדליקים תנור ל180 מעלות צ.
- לאחר מכן, מכניסים לתנור שחומם מראש לכ- 6-12 דקות.
- מוציאים ומצננים. שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
- אפשר לקשט ברויאל איסינג.
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 23/02/2018