מתכון עוגיות חמאה מ-3 מרכיבים | יס-שף

עוגיות חמאה מ-3 מרכיבים

דירוג  

עוגיות חמאה סקוטיות נהדרות. מוכנות צ'יק צ'אק. טעימות מאוד. שומרות על צורתן לאחר האפייה ומתאימות גם לעוגיות שמטביעים בהם חותמות.

קטגוריה:  עוגיות

תת-קטגוריה:  שומרות על צורתן לאחר האפייה

רמת קושי: קל

סוג מתכון: חלבי

זמן הכנה כולל: 1 שעה

מספר סועדים: 20+ 

כלים:

מרכיבים:
  • 125 גרם חמאה - רכה.
  • 55 גרם אבקת סוכר+ מעט לפיזור על העוגיות.
  • 182 גרם קמח לבן.
  • *אם רוצים אפשר להוסיף שוקולד ציפס.
הוראות הכנה:
  1. מחממים תנור ל - 180 מ"צ.
  2. עם מיקסר ערבבו על מהירות בינונית-גבוה את החמאה עם הסוכר. כחמש דקות ללא התערבות.
  3. הנמיכו את המהירות והוסיפו את הקמח. ערבבו עד איחוד.
  4. הוציאו את הבצק למשטח העבודה. לושו מעט.
  5. רדדו את הבצק לעובי כחצי סנטימטר.
  6. עם סכין חיתכו את הבצק בעובי ובאורך של כאצבע. או צרו צורות עם חותכנים.
  7. פזרו על הבצק מעט אבקת אפייה.
  8. הכניסו למקרר לכ-20 דקות.
  9. העבירו לתנור לכ-15-20 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות
  10. העבירו לרשת קירור


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 25/02/2018

תגובות והערות: (1)
11/09/2018
5/5

תודה רבה על המתכון. עוגיות נהדרות ובאמת הכנה קלה ומהירה.


עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'