עוגיות חמאה סקוטיות נהדרות. מוכנות צ'יק צ'אק. טעימות מאוד. שומרות על צורתן לאחר האפייה ומתאימות גם לעוגיות שמטביעים בהם חותמות.
מרכיבים:
- 125 גרם חמאה - רכה.
- 55 גרם אבקת סוכר+ מעט לפיזור על העוגיות.
- 182 גרם קמח לבן.
- *אם רוצים אפשר להוסיף שוקולד ציפס.
הוראות הכנה:
- מחממים תנור ל - 180 מ"צ.
- עם מיקסר ערבבו על מהירות בינונית-גבוה את החמאה עם הסוכר. כחמש דקות ללא התערבות.
- הנמיכו את המהירות והוסיפו את הקמח. ערבבו עד איחוד.
- הוציאו את הבצק למשטח העבודה. לושו מעט.
- רדדו את הבצק לעובי כחצי סנטימטר.
- עם סכין חיתכו את הבצק בעובי ובאורך של כאצבע. או צרו צורות עם חותכנים.
- פזרו על הבצק מעט אבקת אפייה.
- הכניסו למקרר לכ-20 דקות.
- העבירו לתנור לכ-15-20 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות
- העבירו לרשת קירור
נוצר על ידי:
יעל רום
בתאריך: 25/02/2018