תוספת מקסימה למרק. קלה להכנה והרבה יותר מרגשת מקרוטונים רגילים
קטגוריה: תוספות
תת-קטגוריה: חלבי
רמת קושי: קל
סוג מתכון: חלבי
זמן הכנה כולל: 15 דקות
מספר סועדים: 5-6
- סכין
- קערה
- 2 כפות פרג טחון.
- בערך חצי כיכר לחם ישן.
- 1/4 כוס שמן זית.
- 1 כפית מלח.
- 1 כפית פלפל שחור טחון.
- 1/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת.
- אופציה לקישוט: גרגירי נחלים.
- מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס.
- חותכים לפרוסות את הלחם הישן.
- כל פרוסה חותכים לשרביטים. כלומר: מלבן ארוך וצר. ללא הקשה.
- בקערה שמים שמן זית. פרג, מלח פרמזן ופלפל עם השרביטים ומערבבים טוב.
- מכניסים לתנור ל-10 דקות על 180 מעלות.
- מפזרים 2-3 שרביטים לכל קערת מרק.
- להגשה במרכז השולחן הניחו מעל גרגירי נחלים לקישוט.
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 27/02/2018