עוגיות כהות, עוגיות שוקולד טעימות ורכות. קריספיות ונשמרות לאורך זמן בטמפרטורת החדר בכלי אטום
כלים:
- מיקסר
- מערוך
- ניילון ניצמד
- חותכן
מרכיבים:
- 5 וחצי כוסות קמח לכל מטרה- מנופה
- 1/2 כוס אבקת קקאו -מנופה
- כפית מלח
- 150 גר חמאה רכה - לפרווה מרגרינה
- 2 כוסות סוכר לבן
- 2 ביצים L
- כפית תמצית וניל
הוראות הכנה:
- במיקסר ערבוב את הסוכר עם החמאה - כחמש דקות.
- הוסף ביצה, וניל, מלח - וערבב עד שיש איחוד
- הוסף קקאו וערבב עד שיש איחוד.
- על מהירות איטית הוסף קמח , לאחר שהקמח התערבב עלה מהירות.
- העבר למשטח עבודה לוש ועשה עיגול. עטוף בנייר ניצמד. למקרר לחצי שעה.
- לאחר חצי שעה חתם תנור ל180 מעלות.
- הוצא למשטח עבודה ועם המערוך רדד את הבצק ועשה צורות עם החותכנים.
- הכנס לתנור ל12 דקות. * שימו לב בכל תנור זה אחרת.
נוצר על ידי:
יעל רום
בתאריך: 27/02/2018