בהרבה מתכונים יש לקרמל את הסוכר. כלומר להפכו חום. לפניכם מתכון בסיסי פשוט וקל
קטגוריה:
ציפוים
תת-קטגוריה:
סירופ
רמת קושי: קל
סוג מתכון: פרווה
זמן הכנה כולל: 15 דקות
מספר סועדים: 1
מרכיבים:
- 1 כוס סוכר לבן.
- 1 כוס מים.
הוראות הכנה:
- מחממים בסיר על אש קטנה את המים והסוכר.
- מבשלים , מורידים מידי פעם עם כפית את הקצף שנוצר בסיר
- הקירמול מוכן שהסוכר הופך לחום בהיר, או כהה יותר בהתאם למה שאתם רוצים עבור העוגה.
- מורידים מהאש.
- מוכן.
- **אם רוצים להוסיף לסירופ נוזלים מוסיפים אותם חמים. מוסיפים לאט וממרחק שלא יתיזו עליכם סירופ חם.
- **אם חשבתם שקרמלתם יותר מידי ויש צורך להעצור את הקירמול. יש לשים את הסיר בקערת מים קרים מיד.
נוצר על ידי:
יעל רום
בתאריך: 03/03/2018