מתכון איך מקרמלים סוכר - מתכון בסיסי, סוכר מקורמל

איך מקרמלים סוכר - מתכון בסיסי, סוכר מקורמל

ציפוים | סירופ | פרווה  
דירוג  

בהרבה מתכונים יש לקרמל את הסוכר. כלומר להפכו חום. לפניכם מתכון בסיסי פשוט וקל

קטגוריה:  ציפוים

תת-קטגוריה:  סירופ

רמת קושי: קל

סוג מתכון: פרווה

זמן הכנה כולל: 15 דקות

מספר סועדים: 1 

כלים:

  • סיר קטן
  • כפית

מרכיבים:
  • 1 כוס סוכר לבן.
  • 1 כוס מים.

הוראות הכנה:
  1. מחממים בסיר על אש קטנה את המים והסוכר.
  2. מבשלים , מורידים מידי פעם עם כפית את הקצף שנוצר בסיר
  3. הקרמל מוכן כאשר צבע הסוכר הופך לחום בהיר, או חום כהה בהתאם להנחיות אשר במתכון שלכם. מורידים מהאש.
  4. **אם רוצים להוסיף לסירופ נוזלים מוסיפים אותם חמים. מוסיפים לאט וממרחק.
  5. **אם הסוכר קורמל יתר על המידה: יש לשים את הסיר בקערת מים קרים מיד.

  הוסף למועדפים


 נוצר על ידי: יעל רום 

בתאריך: 03/03/2018

     
תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
11 משתמשים סימנו 'כן'

הירשמו לניוזלטר

וקבלו מתכונים חדשים באי-מייל