בהרבה מתכונים יש לקרמל את הסוכר. כלומר להפכו חום. לפניכם מתכון בסיסי פשוט וקל
קטגוריה: ציפוים
תת-קטגוריה: סירופ
רמת קושי: קל
סוג מתכון: פרווה
זמן הכנה כולל: 15 דקות
מספר סועדים: 1
- סיר קטן
- כפית
- 1 כוס סוכר לבן.
- 1 כוס מים.
- מחממים בסיר על אש קטנה את המים והסוכר.
- מבשלים , מורידים מידי פעם עם כפית את הקצף שנוצר בסיר
- הקרמל מוכן כאשר צבע הסוכר הופך לחום בהיר, או חום כהה בהתאם להנחיות אשר במתכון שלכם. מורידים מהאש.
- **אם רוצים להוסיף לסירופ נוזלים מוסיפים אותם חמים. מוסיפים לאט וממרחק.
- **אם הסוכר קורמל יתר על המידה: יש לשים את הסיר בקערת מים קרים מיד.
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 03/03/2018