מתכון איך מקרמלים סוכר - מתכון בסיסי, סוכר מקורמל

איך מקרמלים סוכר - מתכון בסיסי, סוכר מקורמל

דירוג  

  הוסף למועדפים

תיאור המתכון:

בהרבה מתכונים יש לקרמל את הסוכר. כלומר להפכו חום. לפניכם מתכון בסיסי פשוט וקל

קטגוריה:  ציפוים

תת-קטגוריה:  סירופ

רמת קושי: קל

סוג מתכון: פרווה

זמן הכנה כולל: 15 דקות

מספר סועדים: 1 

כלים:

  • סיר קטן
  • כפית

מרכיבים:
  • 1 כוס סוכר לבן.
  • 1 כוס מים.

הוראות הכנה:
  1. מחממים בסיר על אש קטנה את המים והסוכר.
  2. מבשלים , מורידים מידי פעם עם כפית את הקצף שנוצר בסיר
  3. הקירמול מוכן שהסוכר הופך לחום בהיר, או כהה יותר בהתאם למה שאתם רוצים עבור העוגה.
  4. מורידים מהאש.
  5. מוכן.
  6. **אם רוצים להוסיף לסירופ נוזלים מוסיפים אותם חמים. מוסיפים לאט וממרחק שלא יתיזו עליכם סירופ חם.
  7. **אם חשבתם שקרמלתם יותר מידי ויש צורך להעצור את הקירמול. יש לשים את הסיר בקערת מים קרים מיד.


 נוצר על ידי: Admin 

בתאריך: 03/03/2018

     
תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
5 משתמשים סימנו 'כן'