אתם מוזמנים למסיבה ולא יודעים מה להביא? אתם עושים מסיבה ומתחשק לכם להגיש משהו צבעוני ומדליק ?
זה ה-דבר בשבילכם. פאדג' חד קרן המורכב משוקולד לבן, מרשמלו והמון דברים סופר טעימים. הילדים ישתגעו מהעיצוב והמבוגרים יתענגו על הטעם
נרסס את התבנית בשמן. נשים על התבנית נייר אלומניום או נייר אפייה ונרסס שוב.
בבן מארי או סיר אדים נמיס את המיני מרשמלו (סבלנות. זה לוקח זמן זה לא מהר כמו להמיס שוקולד) . לאחר ההמסה נוסיף את השמנת המתוקה, אבקת הסוכר, השוקולד הלבן. נערבב טוב.
נקרר מעט. נחלק את התערובת לשלוש קערות. בכל אחת נשים צבע מאכל אחר. ***בשוקולד לבן יש לשים מעט! צבע מאכל ג'ל. תשימו יותר מידי צבע מאכל והשוקולד יהפוך לגושים שאותם תאלצו לזרוק ולהתחיל מחדש
נערבב טוב. נשים בצד.
נשפוך לתבנית את הבלילה מהקערה הראשונה. נשטח עם לקקן/פלטה מדורגת.
נשים במקרר רבע- חצי שעה.
נוציא מהמקרר. נשפוך לתבנית את הבלילה השניה. נשטח עם לקקן. נעביר למקרר או למקפיא לרבע-חצי שעה.
וכך גם עם הבלילה השלישית. רגע לפני שנכניס את העוגה למקרר נקשט את חג הקרן בסוכריות צבעוניות.
לאחר שנשים במקרר לפחות 2 שעות. נחתוך את העוגה לפרוסות, נעביר לתבנית הגשה. ונגיש
במידה ותחליטו כי אינכם רוצים שורות ישרות. הכניסו את הבלילות אחת אחרי השניה. כלומר: קערה אחת, ישור. ואחריה קערה שניה. לאחר שכבה אחרונה: לקשט - ולמקרר לפחות ל2 שעות. נחתוך את העוגה לפרוסות, נעביר לתבנית הגשה. ונגיש