מתכון פאדג' חד קרן | יס-שף

פאדג' חד קרן

דירוג  

אתם מוזמנים למסיבה ולא יודעים מה להביא? אתם עושים מסיבה ומתחשק לכם להגיש משהו צבעוני ומדליק ? זה ה-דבר בשבילכם. פאדג' חד קרן המורכב משוקולד לבן, מרשמלו והמון דברים סופר טעימים. הילדים ישתגעו מהעיצוב והמבוגרים יתענגו על הטעם

קטגוריה:  עוגות

תת-קטגוריה:  לימי הולדת/ מעוצבות

רמת קושי: קל

סוג מתכון: חלבי

זמן הכנה כולל: 3 שעות ו 20 דקות

מספר סועדים: 9-10 

כלים:

  • תבנית מרובעת 20 ס"מ.
  • 3 קערות. 
  • לקקן / פלטה מדורגת
  • בן מארי

מרכיבים:
  • 120 גרם שמנת מתוקה.
  • 390 גרם אבקת סוכר.
  • 140 גרם מיני מרשמלו.
  • 225 גרם שוקולד לבן.
  • 3 צבעי מאכל ג'ל.
  • סוכריות צבעוניות מסוגים שונים.
הוראות הכנה:
  1. נרסס את התבנית בשמן. נשים על התבנית נייר אלומניום או נייר אפייה ונרסס שוב.
  2. בבן מארי או סיר אדים נמיס את המיני מרשמלו (סבלנות. זה לוקח זמן זה לא מהר כמו להמיס שוקולד) . לאחר ההמסה נוסיף את השמנת המתוקה, אבקת הסוכר, השוקולד הלבן. נערבב טוב.
  3. נקרר מעט. נחלק את התערובת לשלוש קערות. בכל אחת נשים צבע מאכל אחר. ***בשוקולד לבן יש לשים מעט! צבע מאכל ג'ל. תשימו יותר מידי צבע מאכל והשוקולד יהפוך לגושים שאותם תאלצו לזרוק ולהתחיל מחדש
  4. נערבב טוב. נשים בצד.
  5. נשפוך לתבנית את הבלילה מהקערה הראשונה. נשטח עם לקקן/פלטה מדורגת.
  6. נשים במקרר רבע- חצי שעה.
  7. נוציא מהמקרר. נשפוך לתבנית את הבלילה השניה. נשטח עם לקקן. נעביר למקרר או למקפיא לרבע-חצי שעה.
  8. וכך גם עם הבלילה השלישית. רגע לפני שנכניס את העוגה למקרר נקשט את חג הקרן בסוכריות צבעוניות.
  9. לאחר שנשים במקרר לפחות 2 שעות. נחתוך את העוגה לפרוסות, נעביר לתבנית הגשה. ונגיש
  10. במידה ותחליטו כי אינכם רוצים שורות ישרות. הכניסו את הבלילות אחת אחרי השניה. כלומר: קערה אחת, ישור. ואחריה קערה שניה. לאחר שכבה אחרונה: לקשט - ולמקרר לפחות ל2 שעות. נחתוך את העוגה לפרוסות, נעביר לתבנית הגשה. ונגיש


 נוצר על ידי: יעל רום  בתאריך: 11/03/2018

תגובות והערות: (0)

עזרו לנו להשתפר. האם המתכון עזר לך?
   
0 משתמשים סימנו 'כן'