פאדג' חד קרן
אתם מוזמנים למסיבה ולא יודעים מה להביא? אתם עושים מסיבה ומתחשק לכם להגיש משהו צבעוני ומדליק ? זה ה-דבר בשבילכם. פאדג' חד קרן המורכב משוקולד לבן, מרשמלו והמון דברים סופר טעימים. הילדים ישתגעו מהעיצוב והמבוגרים יתענגו על הטעם
קטגוריה: עוגות
תת-קטגוריה: לימי הולדת/ מעוצבות
רמת קושי: קל
סוג מתכון: חלבי
זמן הכנה כולל: 3 שעות ו 20 דקות
מספר סועדים: 9-10
- תבנית מרובעת 20 ס"מ.
- 3 קערות.
- לקקן / פלטה מדורגת
- בן מארי
- 120 גרם שמנת מתוקה.
- 390 גרם אבקת סוכר.
- 140 גרם מיני מרשמלו.
- 225 גרם שוקולד לבן.
- 3 צבעי מאכל ג'ל.
- סוכריות צבעוניות מסוגים שונים.
- נרסס את התבנית בשמן. נשים על התבנית נייר אלומניום או נייר אפייה ונרסס שוב.
- בבן מארי או סיר אדים נמיס את המיני מרשמלו (סבלנות. זה לוקח זמן זה לא מהר כמו להמיס שוקולד) . לאחר ההמסה נוסיף את השמנת המתוקה, אבקת הסוכר, השוקולד הלבן. נערבב טוב.
- נקרר מעט. נחלק את התערובת לשלוש קערות. בכל אחת נשים צבע מאכל אחר. ***בשוקולד לבן יש לשים מעט! צבע מאכל ג'ל. תשימו יותר מידי צבע מאכל והשוקולד יהפוך לגושים שאותם תאלצו לזרוק ולהתחיל מחדש
- נערבב טוב. נשים בצד.
- נשפוך לתבנית את הבלילה מהקערה הראשונה. נשטח עם לקקן/פלטה מדורגת.
- נשים במקרר רבע- חצי שעה.
- נוציא מהמקרר. נשפוך לתבנית את הבלילה השניה. נשטח עם לקקן. נעביר למקרר או למקפיא לרבע-חצי שעה.
- וכך גם עם הבלילה השלישית. רגע לפני שנכניס את העוגה למקרר נקשט את חג הקרן בסוכריות צבעוניות.
- לאחר שנשים במקרר לפחות 2 שעות. נחתוך את העוגה לפרוסות, נעביר לתבנית הגשה. ונגיש
- במידה ותחליטו כי אינכם רוצים שורות ישרות. הכניסו את הבלילות אחת אחרי השניה. כלומר: קערה אחת, ישור. ואחריה קערה שניה. לאחר שכבה אחרונה: לקשט - ולמקרר לפחות ל2 שעות. נחתוך את העוגה לפרוסות, נעביר לתבנית הגשה. ונגיש
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 11/03/2018