כיצד לאפות עוגה טעימה ופשוטה להכנה למתחילים | יס-שף

כיצד לאפות עוגה טעימה ופשוטה להכנה למתחילים

עוגה למתחילים היא עוגה קלה להכנה שתמיד מצליחה. יש בה את כל המרכיבים שבדרך כלל יש בבית והיא גם מהירת הכנה כך שתוכלו להכין ולהגיש כי היא גם טעימה רבע שעה אחרי שיצאה מהתנור.

פתאום מתחשק לכם עוגה. עוגה רכה טעימה, מתוקה. בגלל שאתם רק מתחילים עם אפייה הכי חשוב שהעוגה תהיה לא מסובכת להכנה שמתאימה למתחילים.
אז אם עדין לא קניתם כוסות וכפות מדידה. השתמשו בכוס חד פעמית של קפה, וכפית מטבח סטנדרטית. 

כדי שיצא הכי פשוט והכי טעים: נבחר להכין עוגת וניל פשוטה

להכנת עוגה טעימה ופשוטה למתחילים, נצטרך את המצרכים הבאים:
מצרכים:
• 2 כוסות קמח.
• 1 כוס סוכר/ ממתיק מלאכותי.
• 3 ביצים M.
• 1 כוס שמן.
• 1 כפית תמצית וניל.
• 1 כפית גרד מלימון בשל. לא חובה.
• 1 כפית אבקת אפיה.
• 1 כוס חלב.

אם תרצו, תוכלו להוסיף לעוגה גם כוס שוקולד צי'פס או פירות יבשים חתוכים או סוכריות לעוגה או 1/2 כוס אגוזים מכל סוג טחונים או שבורים.


שלב 1: חימום התנור
חממו את התנור ל-180 מעלות צלסיוס. 

שלב 2: קצת עבודה ידנית
בקערה גדולה, ערבבו את הקמח, גרד הלימון, הסוכר ואבקת האפיה בעזרת לקקן או כף.

שלב 3: הוספת המצרכים הנוספים
בקערת מיקסר עם וו הקצפה, הקציפו את הביצים, השמן והתמצית וניל. ערבבו היטב עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה. 

שלב 4: מיזוג הקערות
ערבבו את התערובת הרטובה לתערובת היבשה של הקמח והסוכר וערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה ובלי גושים.

שלב 5: הוספת החלב 
הוסיפו את החלב לתערובת וערבבו שוב עד לקבלת תערובת אחידה.

שלב 6: הכנת התבנית. השתמשו באינגליש קייק סטנדרטית או תבנית עגולה קוטר 20 ס"מ. 
שמנו את התבנית והעבירו תערובת לתבנית. אפו את העוגה במשך כ- 30-35 דקות, או עד שהיא מתייצבת ומשחימה.

שלב 8: תהנו!
מוכן, תהנו מארוחת העוגה הטעימה והפשוטה שלכם!

בתאבון!

שתף:

תגובות והערות: (0)

יש להזין שם
יש להזין הערה