קרם מרשמלו אינו המרשמלו שאנו מכירים בסופר מומס. למרות שניתן למצוא תהליך זה בהרבה מתכונים. את הקרם הזה אנחנו מכינים לבד. הוא מעולה לציפוי עוגות. מעולה לציפוי קאפקייקס והכי כייף כמילוי לעוגיות סנדוויץ וכמובן גם כממרח לסנדוויץ. טעים וקל להכנה.
קטגוריה: ציפוים
תת-קטגוריה: קרם
רמת קושי: קל
סוג מתכון: פרווה
זמן הכנה כולל: 20 דקות
מספר סועדים: 7-8
- מיקסר עם וו הקצפה.
- כלי איחסון.
- לקקן
- כוס (200 מ"ל) סירופ תירס בהיר – בחנויות אפייה
- כוס אבקת סוכר- מנופה.
- 2 חלבונים (הלבן) בטמפ' החדר (50 גר').
- חצי כפית מלח.
- כפית תמצית וניל.
- 1/8 קרם טרטר - לא חובה.
- בקערת המיקסר הקציפו את החלבונים , קרם טרטר, סירופ תירס והמלח עד שהם הופכים לקצף יציב.
- לאחר מכן, כשהמיקסר על מהירות נמוכה הוסיפו את הסוכר
- הגבירו למהירות בינונית. הקציפו עד איחוד.
- הוסיפו את התמצית וניל. ערבבו 30 שניות. מוכן לשימוש.
- נמזוג את הקרם לכלי . נשמור במקרר.
- יכול להיות במקרר שבועיים. במקפיא מספר חודשים.
נוצר על ידי: יעל רום בתאריך: 21/03/2018