אנשים לא אוהבים כבד כי הם לא יודעים איך להכין אותו. קבלו מתכון מושלם לכבד עם בצל מקורמל
קטגוריה: בקר
תת-קטגוריה: תבשיל
רמת קושי: קל
סוג מתכון: בשרי
זמן הכנה כולל: 1 שעה ו 30 דקות
מספר סועדים: 2-3
מחבת.
כף עץ.
- 15 כבדים.
- 4 בצלים גדולים.
- מלח.
- שמן קנולה
- חותכים לפסים את ארבעת הבצלים
- על מחבת עם שמן קנולה מניחים את הבצלים ונותנים להם להתקרמל על אש קטנה. התהליך לוקח זמן. מערבבים מידי פעם עם כף עץ. בערך שעה.
- לאחר שהבצל קורמל מכניסים אליו את הכבדים - לאחר שנוקו מכל מה שאינו בשר.
- עכשיו נותנים לכבד להתבשל. על אש בינונית - מוצאים אותו רק אחרי שהוא הופך לחום כהה. בערך חצי שעה.
- ניתן להגיש בתוספת פחממה.
נוצר על ידי: Hila בתאריך: 09/02/2018